Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Hobby Auto Sport” Brăila organizează Campionatul Naţional de Autoslalom

• aşa a decis Federaţia Romană de Automobilism Sportiv • considerând ca bună activitatea depusă în 2019, FRAS a decis să organizăm Campionatul Naţional de Autoslalom şi în acest an”, spune Valentin Nemţanu

 

Sâmbăta trecută, la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS), a avut loc Adunarea Generală anuală a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS), eveniment la care au participat reprezentanţii delegaţi ai cluburilor de profil, arbitri, organizatori de competiţii, piloţi.

Cu acest prilej, reprezentanţii forului suprem ai activitaţii automobilistice din ţară au validat în unanimitate afilierea definitivă a Asociaţiei Clubul Sportiv “Hobby Auto Sport” Brăila precum şi calendarul sportiv al campionatelor naţionale pentru actualul sezon.

Pentru că în 2019 s-a achitat onorabil de organizarea Campionatului Naţional de Autoslalom, clubul brăilean a fost desemnat să se preocupe de crearea tuturor condiţiilor pentru buna desfăşurare a acestei competiţii şi în 2020.

“Clubul nostru se va ocupa în 2020 de organizarea Campionatului Naţional de Autoslalom, care va avea 4 etape, considerând ca bună activitatea depusă în 2019, iar primele două etape din acest an se vor desfăşura în zilele de 16 şi 17 mai la Brăila. Ca o noutate pentru acest sezon,  organizatorul va aduce traseul etapei a doua, cea din 17 mai, chiar în  centrul oraşului, Piaţa Traian, Piaţa Poligon, având colaborarea şi  acceptul administraţiei locale. Scopul nostru este acela de a aduce  specatcolul automobilistic sportiv mai aproape de spectatorii  pasionaţi. Menţionăm că pe acest traseu nu s-a mai desfăşurat un concurs automobilistic din anul 1981. Pentru participanţii la cele două etape de la Brăila, se va  decerna Trofeul  Memorial “George Burianu”. Pentru acest premiu avem susţinerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură”, ne-a declarat Valentin Nemţanu, preşedintele clubului “Hobby Auto Sport” Brăila. 

În perioada următoare, piloţii vor obţine licenţele pentru 2020, de asemenea şi juniorii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 18 ani, posesori ai  permisului B1, trebuie să obţină dreptul de a concura în acest an. Este vorba despre prevederea regulamentară privind licenţierea şi promovarea.

“Ştiind că deja cinci piloţi, membrii ai clubului au început lucrul  la  maşinile de concurs, suntem optimişti şi credem că în perioada următoare alţi pasionaţi de automobilism vor benficia de susţinerea noastră pentru  pregătire, licenţiere, astfel încât, la primele două etape să avem mai mulţi localnici la start la toate clasele de concurs', a mai spus Valentin Nemţanu.
Categorie articol: 

Comentarii