Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Gh. M. Murgoci” a câştigat etapa judeţeană a Gimnaziadei la fotbal

• echipa pregătită de profesorul Aurel Grigore reprezintă judeţul Brăila la etapa de zonă de la Tulcea

 

Baza sportivă a Colegiului Naţional “Ana Aslan” a găzduit etapa finală a turneului judeţean de fotbal din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor, competiţie care a reunit la start patru echipe de la tot atâtea unităţi de învăţământ şi anume primele două clasate din mediul urban, “Gh. M. Murgoci” şi “Fănuş Neagu”, şi primele două din mediul rural, echipele şcolilor din Zăvoaia şi Galbenu. Iar campioană judeţeană a devenit formaţia Colegiului Naţional “Gh. M. Murgoci” pregătită de profesorul  Aurel Grigore.

Echipa de la “Gh. M. Murgoci” a remizat, 5-5, în prima etapă cu cea de la “Fănuş Neagu” apoi a obţinut două victorii, 3-2 cu formaţia şcolii din Zăvoaia şi 2-0 cu cea a şcolii din Galbenu, a acumulat 7 puncte şi a încheiat turneul pe primul loc, urmând să reprezinte judeţul Brăila la etapa de zonă a Olimpiadei Gimnaziilor care va avea loc în perioada 26-29 aprilie, la Tulcea.

Locul al doilea i-a revenit echipei din Zăvoaia care a totalizat 4 puncte, al treilea celei de la “Fănuş Neagu”, iar al patrulea celei din Galbenu.

Arbitrajele au fost asigurate de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila.

Fiecare echipă a primit diplome, medalii şi cupe din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila şi a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Brăila, festivitatea de premiere fiind oficiată de inspectorul de specialitate, Marian Babeş.

“A fost un turneu echilibrat, cu meciuri frumoase şi rezultate strânse. Printr-o abordare serioasă a tuturor partidelor am reuşit să câştigăm etapa judeţeană şi sper eu să facem aceeaşi impresie frumoasă şi la zona de la Tulcea”, ne-a declarat profesorul Aurel Grigore.

Lotul echipei “Gh.M. Murgoci”: Ioan Huluba, Alexandru Boboc, Alexandru Florea, Darius Puia, Andrei Copilău, Cloaudiu Sighinaş, Alexandru Ariton, Andreeas Oprişan, Luca Nicolae, Andrei Neagu, Mihnea Cotigă, David Cotigă, George Constantin.
Categorie articol: 

Comentarii