Mergi la conţinutul principal

“Festival al Sportului” organizat de Decathlon în Brăila

* evenimentul care a avut loc pe 3 și 4 septembrie a sărbătorit un an  de la deschiderea Decathlon în orașul nostru * cel mai așteptat moment a avut loc vineri când jucătoarele de la HC Dunărea au dat o sesiune de autografe * nu au lipsit campionii secției de judo și sambo de la CSM Brăila și nici Andreea Ciolacu, medaliată cu bronz la Campionatul European de cros duathlon

 

Pe 3 și 4 septembrie, Decathlon a organizat un adevărat “Festival al Sportului”, prin care a dorit să sărbătorească un an de la deschiderea magazinului în Brăila. În fiecare zi, între orele 12.00 și 20.00, în parcarea Brăila Mall, au avut loc concursuri și demonstrații sportive, însă eveminentul așteptat de brăileni a fost întâlnirea cu handbalistele din actualul lot al echipei HC Dunărea. Jucătoarele însoțite de antrenorul Morten Soubak și vicepreședintele Marian Neta au ajuns la eveniment vineri, în jurul orei 17.00, după antrenamentul efectuat la sala Polivalentă.

“De dimineață ne tot întreabă brăilenii când va avea loc sesiunea de autografe a handbalistelor de la Dunărea. Pentru unii așteptarea a fost lungă, dar a meritat pentru că toată echipa a sosit și vom începe acțiunile pe care le-am planificat împreună”, a precizat Andra Mugioiu, directorul magazinului Decathlon.

A fost organizată o competiție la care tinerii aflați în zonă, organizați în mai multe echipe, au aruncat mingea la poartă, iar cei mai îndemânatici au primit premii constând în produse Decathlon, dar și în produse personalizate HC Dunărea Brăila. La sesiunea de autografe a participat și antrenorul Morten Soubak care, jovial, i-a invitat pe fanii aflați la eveniment să participe și la meciurile de pe teren propriu ale echipei HC Dunărea.

“Ne bucurăm să participăm la acest moment festiv pentru Decathlon. Noi avem o colaborare foarte bună cu conducerea acestui magazin și sperăm ca și pe viitor această colaborare să fie la fel de fructuoasă”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreședintele HC Dunărea.

Tot vinerea trecută au avut loc demonstrații de judo, sambo, cu sportivii pregătiți la CSM Brăila de antrenoarea Carmen Constantin.

A fost prezentă de asemenea și multipla campioană a secției de ciclism și duathlon, Andreea Ciolacu.

“A fost o ocazie bună să arătăm brăilenilor ce se face la noi la club. Este extraordinar că și în Brăila au loc astfel de evenimente”, a declarat Anamaria Necoară, directorul interimar al CSM Brăila.

Programul activităților planificate a inclus școala de biciclete și role pentru cei mici, oferind totodată ședințe de inițiere dar și sesiuni de educație rutieră. Publicul a putut urmări o serie de jocuri de echipă și jocuri individuale, precum cele de baschet, tenis de masă, badminton, tir cu arcul, darts sau minifotbal.

“Prin organizarea acestui “Festival al Sportului” sărbătorim un an de la deschiderea Decathlon în Brăila. Noi ne-am propus să sprijinim performanța în sport și avem o colaborare foarte bună cu HC Dunărea, CSM Brăila dar și cu alte cluburi brăilene, de tenis, fotbal, baschet. Iar aceste cluburi au venit la sărbătoarea noastră. Sportul este un factor important în dezvoltarea armonioasă a fiecărui copil”, a mai spus Andra Mugioiu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro