Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Şi tu poţi salva o viaţă”

• acesta este numele unui nou târg caritabil organizat de asociaţia brăileană “Magia binelui” în weekendul 13-14 octombrie • banii adunaţi din taxa de participare la eveniment vor fi donaţi persoanelor care se luptă cu cancerul

 

Asociaţia brăileană “Magia binelui” organizează o nouă acţiune caritabilă pentru ajutorarea pacienţilor bolnavi de cancer. Astfel, pe 13 şi 14 octombrie, între orele 10.00-20.00, în Parcul Monument (la Rondou) brăilenii sunt aşteptaţi la Târgul de accesorii, decoraţiuni şi jucării “Şi tu poţi salva o viaţă”.

Cei care au acasă accesorii, decoraţiuni sau jucării care sunt în stare bună, dar pe care nu le mai folosesc din diverse motive, le pot aduce la târgul caritabil şi cu banii obţinuţi îşi vor putea cumpăra altceva folositor. Dacă nu aveţi timp, le puteţi dona, iar voluntarii asociaţiei le vor oferi spre vânzare la târg contra unei donaţii.

Pentru cei care vor să vândă diverse obiecte în cadrul evenimentului, taxa de participare este de 50 lei, care reprezintă de fapt tot o donaţie.

Târgul de accesorii, decoraţiuni şi jucării “Şi tu poţi salva o viaţă” va avea şi o tombolă, face painting şi diverse activităţi pentru copii. În plus, vizitatorii se vor putea bucura de spectacole de muzică şi dans susţinute de Ansamblul “Valurile Dunării”, Ansamblul Grâuşorul Osmanean, Estrada Studio Galaţi şi Trio Aqua Boys.

Donaţiile sunt şi ele binevenite, în contul BCR deschis la Agenţia Danubius Brăila:

RO11RNCB0049158779420001 - Asociaţia “Magia binelui”.

Mai multe detalii legate de eveniment la numărul de telefon 0758.141.869.
Categorie articol: 

Comentarii