Mergi la conţinutul principal

“Între două pasiuni, creația literară și jurnalismul”

* acesta este titlul unui moment artistic special ce va fi transmis live astăzi, pe pagina de Facebook a Centrului de Creație Brăila

 

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila și Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, vă invită astăzi să fiți spectatori la un moment artistic special, cu un invitat special. Este vorba despre evenimentul “Între două pasiuni, creația literară și jurnalismul”, iar invitatul este Virgil Andronescu, jurnalist si scriitor.

“Invitatul special ne va împărtăși reușitele împletirii perfecte a celor două pasiuni, creația literară ce transmite emoție prin propria viziune despre lume, și jurnalismul, cu fapte din viața societății, cu evenimente, gânduri și opinii importante, fenomene semnificative, oferind astfel cititorului o imagine a realității sociale și culturale formată din multiplele ei conexiuni”, se precizează într-un comunicat de presă.

Momentul artistic se va desfășura în Galeria Violon D’Ingres  a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, începând cu ora 13.00 și va fi transmis live pe pagina de Facebook Centrul de Creatie Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro