Mergi la conţinutul principal

Şoferul din Lacu Sărat care a intrat cu mașina în stâlp a scăpat de arest

* după ce poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul care s-a urcat băut la volan şi s-a oprit într-un stâlp electric, procurorii au dispus cercetarea acestuia sub control judiciar

 

 

 

Reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, şoferul din Lacu Sărat care s-a urcat băut la volan şi s-a oprit în stâlp a scăpat de măsura arestului. Potrivit datelor transmise de poliţişti, având în vedere propunerea organelor de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Brăila - Biroul Rutier, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioada de 60 zile față de bărbatul în cauză.

Reamintim că, la data de 3 august, un bărbat de 36 de ani, din localitatea Lacu-Sărat, se deplasa cu autoturismul prin localitate şi a pierdut controlul volanului, apoi a lovit frontal un stâlp de electricitate. A fost rupt un cablu care a provocat un incendiu de vegetaţie, focul fiind lichidat de pompieri. Şoferul, care avea o alcoolemie de  1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat la momentul producerii evenimentului, a fost reţinut joi pe ordonanţă de poliţişti şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. După decizia procurorilor, acesta a fost pus în libertate, el având anumite obligaţii impuse.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro