Mergi la conţinutul principal

Şoferii şi-au făcut de cap, crezând că poliţiştii-s pe Faleză

La ceas de sărbătoare pentru brăileni, poliţiştii au fost pe baricade, pentru ca evenimentele prilejuite de sărbătorirea Zilelor Municipiului să nu fie tulburate. Duminică s-au dat amenzi totale de peste 50.000 lei, iar sâmbătă sancţiunile s-au ridicat la aproape 80.000 lei.
În intervalul 14-16 august, pe lângă dispozitivul curent, Inspectoratul de Poliţie Judetean Brăila a luat o serie de măsuri suplimentare pentru menţinerea climatului de ordine publică şi asigurarea fluenţei circulaţiei rutiere. Duminică, cei aproximativ 160 de poliţişti aflaţi în teren au constatat şase infracţiuni de natură judiciară, dintre care una în flagrant. Poliţiştii au aplicat 126 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 50.480 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 270 lei. Poliţiştii au aplicat şase sancţiuni unor indivizi care făceau scandal şi 23 la Legea nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere. Şoferii au fost şi ei urmăriţi, poliţiştii aplicând 93 de sancţiuni contravenţionale, prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002, dintre care 43 pentru viteză neregulamentară.
În acest sfârşit de săptămână, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a angrenat în stradă, zilnic, 160 de poliţişti de la structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice, precum şi de alte formaţiuni, acţionând cu peste 50 de autospeciale.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro