Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferi luaţi la întrebări de filtrele rutiere de noapte

în ultima săptămână, poliţiştii au acţionat intens pe artere rutiere de la intrarea şi ieşirea din municipiul Brăila, fiind efectuate 28 de filtre • zilnic, în intervalul orar 1.00 - 4.00, poliţiştii au acţionat în sistem integrat, amenzile totale aplicate fiind de aproape 20.000 lei • un şofer fără permis a fugit de poliţiştii care i-au făcut semn să oprească

 

Amenzi de aproape 20.000 lei pentru şoferi, în ultima săptămână. Zeci de filtre rutiere au fost poziţionate la intrarea şi ieşirea din municipiu, pe timp de noapte, pentru combaterea activităţilor infracţionale şi reducerea accidentelor rutiere cauzate de încălcarea de către conducătorii de vehicule a normelor legale. Şoferii certaţi cu legea au picat, unul după altul, în plasa poliţiştilor.

Astfel, în perioada 25-31 ianuarie, poliţiştii au acţionat pe principalele artere rutiere din municipiul Brăila. Zilnic, în intervalul orar 1.00-4.00, efective din cadrul formaţiunilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi acţiuni speciale acţionează în sistem integrat, pe drumurile publice. “În perioada 25-31 ianuarie, poliţiştii au efectuat 28 de filtre, ocazie cu care au constatat două infracţiuni şi 35 de contravenţii, pentru care au aplicat amenzi, în valoare totală de 18.305 lei, pentru nerespecarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

Şofer fugărit de poliţişti

În noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie, la ora 02.30, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică i-au observat în trafic, pe Calea Călăraşilor, pe doi tineri, cu vârste de 20 şi 22 de ani, din Brăila, în timp ce se deplasau cu un autoturism.

Aceştia au fost urmăriţi şi opriţi în parcarea interioară a unui bloc, constatându-se că şoferul de 20 de ani nu deţinea permis de conducere. În aceeaşi noapte, la ora 02.38, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat în trafic, pe DE 584, la intrarea în municipiu, pe un tânăr şofer de 25 de ani din comuna Tufeşti. Deşi poliţiştii au efectuat semnal de oprire, şoferul şi-a continuat deplasarea, fiind urmărit şi oprit în scurt timp în staţiunea Lacu Sărat. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cei doi şoferi s-au ales cu dosare penale.
Categorie articol: 

Comentarii