Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şi-a vărsat nervii pe un aparat de păcănele

• Silviu D., în vârstă de 27 de ani, a lovit ecranul unui aparat de jocuri mecanice, paguba pricinuită depăşind 2.700 lei

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au finalizat cercetările şi l-au trimis în judecată pe Silviu D, în vârstă de 27 de ani, fără ocupaţie, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 14 octombrie 2016, în jurul orei 18:25, Silviu D. se afla în incinta unei săli de jocuri din Brăila, când, supărat că a pierdut o sumă mare de bani, a lovit cu pumnul aparatul, distrugându-i ecranul de protecţie.

Audiată pe parcursul anchetei penale, casiera agenţiei de pariuri unde a avut loc incidentul a declarat că, în acea seară, a auzit un zgomot puternic şi l-a observat pe Silviu cu o tăietură la mână. Imediat după aceasta, bănuind că tânărul a distrus ecranul aparatului de joc, a acţionat butonul de panică, potrivit procedurii.

„D. Silviu a recunoscut fapta comisă şi a pus-o pe seama faptului că a pierdut o sumă mare de bani, luându-şi, totodată, angajamentul că va achita prejudiciul atunci când va dispune de suma de bani necesară”, precizează procurorul de caz.

Societatea prejudiciată s-a constituit parte civilă cu suma de 2.763 lei. Cazul se află pe rolul instanţei de fond a Judecătoriei Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii