Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şi totuşi, ce au găsit medicii în stomacul Cristinei Ţopescu? Vrem poze de la faţa locului!

Este incredibil cum pot scotoci unii în viaţa unui om după ce acesta nu că a decedat, dar nici nu a fost băgat în groapă creştineşte.

Moartea Cristinei Ţopescu parcă a scos ce e mai putred în presa asta românească. S-au apucat unii să dea titluri abjecte despre ce anume “au găsit medicii în stomacul Cristinei Ţopescu”. Serios? Dar cât de tare trebuie să ai stomacul ca să parcurgi o astfel de ştire?

Cristina Ţopescu a fost o persoană discretă, care nu a deranjat pe nimeni la modul flagrant. Nu era ca Vadim Tudor, care ştergea pe jos cu tine public numai dacă i se părea că te-ai uitat urât la el.

Şi atunci, pentru ce tot acest circ, această disecţie în direct referitoare la ce anume au descoperit medicii în stomacul Cristinei Ţopescu?

Ok, era o anchetă coordonată de procurori, autopsia putea stabili clar cauzele morţii vedetei TV, dar să cauţi prin stomacul unei persoane decedate, ca să faci o brumă de trafic, mi se pare inuman.

În halul ăsta am ajuns: se caută în sicrie, ba mai nou şi în stomacul oamenilor, pentru că, vorba aia, lumea trebuie să fie “informată”. (Cristian CONŢOPESCU)
Categorie articol: 

Comentarii