Mergi la conţinutul principal

Şi totuşi, ce au găsit medicii în stomacul Cristinei Ţopescu? Vrem poze de la faţa locului!

Este incredibil cum pot scotoci unii în viaţa unui om după ce acesta nu că a decedat, dar nici nu a fost băgat în groapă creştineşte.

Moartea Cristinei Ţopescu parcă a scos ce e mai putred în presa asta românească. S-au apucat unii să dea titluri abjecte despre ce anume “au găsit medicii în stomacul Cristinei Ţopescu”. Serios? Dar cât de tare trebuie să ai stomacul ca să parcurgi o astfel de ştire?

Cristina Ţopescu a fost o persoană discretă, care nu a deranjat pe nimeni la modul flagrant. Nu era ca Vadim Tudor, care ştergea pe jos cu tine public numai dacă i se părea că te-ai uitat urât la el.

Şi atunci, pentru ce tot acest circ, această disecţie în direct referitoare la ce anume au descoperit medicii în stomacul Cristinei Ţopescu?

Ok, era o anchetă coordonată de procurori, autopsia putea stabili clar cauzele morţii vedetei TV, dar să cauţi prin stomacul unei persoane decedate, ca să faci o brumă de trafic, mi se pare inuman.

În halul ăsta am ajuns: se caută în sicrie, ba mai nou şi în stomacul oamenilor, pentru că, vorba aia, lumea trebuie să fie “informată”. (Cristian CONŢOPESCU)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro