Mergi la conţinutul principal

Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu”, 50 de ani de activitate

• evenimentul va fi sărbătorit astăzi, de ziua marelui poet naţional, al cărui nume îl poartă fosta şcoală nr.23

 

Sărbătoare mare la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” Brăila! Unitatea de învăţământ sărbătoreşte împlinirea a 50 de ani de activitate şi performanţă în educaţie.

Evenimentul va fi marcat astăzi, 15 ianuarie, ziua în care s-a născut marele poet naţional al României, Mihai Eminescu, atât la sediul şcolii, cât şi la Muzeul Brăilei “Carol I”. Activităţile se vor desfăşura sub genericul “La trecutu-ţi mare, mare viitor” şi vor cuprinde expoziţii - dintre care cea mai valoroasă şi aşteptată este cea cu numele “Viaţa şcolii în imagini”, ce cuprinde o serie de fotografii de colecţie, din anii '70, '80, '90 - şi momente artistice susţinute de elevii şcolii. Totodată, la muzeu, are loc şi lansarea revistei şcolii, “Constelaţia 23” - Nr.25/ ianuarie 2018  - număr aniversar, dar şi lansarea primului număr al publicaţiei “Excelenţa suntem noi”, tot o revistă a şcolii, care cuprinde toate premiile şi distincţiile obţinute de elevii acestei unităţi de învăţământ în anul şcolar 2016-2017. Cele două lansări vor fi completate de festivitatea de premiere a Concursului Naţional de Creaţie Literară şi Reviste Şcolare “Mihai Eminescu”, ediţia XXI.

“Încă de la înfiinţarea ei în 1967, Şcoala Generală Nr. 23 a fost născută sub o stea norocoasă. Devenită în 1995 Şcoala «Mihai Eminescu», cu atât mai mult s-a simţit insuflat un spirit călăuzitor către excelenţă, către rigoare, profesionalism, corectitudine şi valoare, calităţi ce au asigurat o garanţie a succesului prin apartenenţa sub o formă sau alta la această şcoală. Să fii la sau din Şcoala «Mihai Eminescu» îţi influenţează modul de viaţă, este o nevoie de a fi bun, competitiv şi serios. Şcoala Gimnazială «Mihai Eminescu» a fost, este şi va rămâne un brand al calităţii în învăţământul brăilean, brand clădit pe munca profesorilor, foşti şi actuali, pe încrederea părinţilor şi pe seriozitatea elevilor. Mulţumim tuturor!

La multi ani, Şcoala «Mihai Eminescu»! La mulţi ani, nouă!”, afirmă prof. Victorina Ciomîrtan, directorul Şcolii “M. Eminescu” Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro