Mergi la conţinutul principal

Început de an cu schimbări importante în Poliţia brăileană

• din ultima zi lucrătoare a anului 2018, respectiv din 28 decembrie, adjunct la Poliţia Municipiului Brăila este comisarul Mihai Condruz, fratele comisarului şef Valentin Condruz, nr. 2 de la IPJ • funcţia era liberă, întrucât fostul adjunct, Dobrescu Florin Sergiu, a plecat la Ordine Publică • de asemenea, din 3 ianuarie 2019, Serviciul Poliţiei Rutiere Brăila îl are din nou şef pe Bogdan Zotoi

 

Început de an cu schimbări mari la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila. Poliţia Municipiului Brăila are un nou adjunct, iar Bogdan Zotoi a revenit pe postul de şef al Serviciului Poliţiei Rutiere  (SPR) Brăila.

Astfel, din data de 28 decembrie, pe una dintre funcţiile de adjunct de la Poliţia Municipiului a fost împuternicit comisarul Mihai Condruz, conform unor surse acesta fiind fratele adjunctului şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, cms. şef Valentin Dorin Condruz.

Oricum, postul de adjunct de la Poliţia Municipiului rămăsese liber, întrucât cel care a ocupat anterior funcţia, Dobrescu Florin Sergiu, fost şef al Poliţiei oraşului Făurei, a plecat la Serviciul de Ordine Publică (OP) din cadrul IPJ Brăila. Iniţial, de la ieşirea la pensie a ofiţerului Dumitru Budeş şi până în vara lui 2017, la OP a asigurat conducerea comisarul Zotoi. Numai că, Bogdan Zotoi a fost mutat la Serviciul Cabinet şi funcţia de şef de la OP a rămas liberă. Recent, aceasta a fost ocupată, aşa cum spuneam mai sus, de Dobrescu, iar în locul lui, ca adjunct la Municipiu a fost împuternicit Mihai Condruz.

 

Serviciul Poliţiei Rutiere şi-a recuperat şeful

Totodată, începând cu data de 3 ianuarie 2019, comisarul şef Bogdan Zotoi a revenit la conducerea Serviciului Poliţiei Rutiere Brăila. Timp de un an, acesta a fost împuternicit ca şef Serviciu Cabinet, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, întrucât şefa serviciului a fost în concediu postanatal. Acum aceasta a revenit pe funcţie, astfel că Zotoi a putut merge la Rutier, el ocupând funcţia de şef al serviciului în urma concursului susţinut.

Reamintim că, din data de 3 noiembrie 2017, ofiţerul a ocupat funcţia temporar vacantă de la Serviciul Cabinet. Propunerea privind împuternicirea lui Zotoi pe funcţia menţionată a fost făcută de Serviciul Resurse Umane, iar ofiţerul a acceptat-o, astfel că a fost aprobată de conducerea IPJ. La momentul mutării lui Zotoi, la Serviciul Poliţiei Rutiere Brăila a fost desemnat să îndeplinească atribuţiile de şef Cosmin Şerbănescu, de la Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro