Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Începe săptămâna cu o faptă bună pentru Bogdi! Eveniment caritabil în Monument

• o nouă ediţie a evenimentului “Felinarul tău aduce zâmbet” va avea loc marţi, 8 septembrie, în Parcul Monument • Bogdi se află în continuare la tratament în Turcia şi orice donaţie contează

 

Vrei să începi săptămâna cu o porţie zdravănă de distracţie şi să faci şi o faptă bună în acelaşi timp? Atunci vino mâine, 8 septembrie, în Parcul Monument, la un nou eveniment “Felinarul tău aduce zâmbet”. Acţiunea va începe la ora 19.00 şi îi este dedicată lui Bogdi, băieţelul din Brăila care de mai bine de 2 ani se luptă cu “buba monstruleţ” (hepatoblastom). Copiii, însoţiţi de părinţi, sunt invitaţi să îşi arate creativitatea şi să doneze pentru Bogdi. Fiecare donaţie îl va aduce pe băieţel cu un pas mai aproape de a învinge boala.

Având în vedere contextul epidemiologic, evenimentul este limitat la maxim 20 de copii. Măştile şi dezinfectanţii vor fi asigurate, iar participanţii trebuie să vină cu o lingură, o lumânare , instrument pentru tăierea felinarului, bună dispoziţie şi dorinţă de ajutor financiar! Donaţia minimă este de 25lei.

Cei care doresc să îl ajute pe Bogdi se pot înscrie la eveniment printr-un mesaj pe pagina de Facebook a evenimentului “Felinarul tău aduce zâmbet”.

De asemenea, la eveniment sunt bineveniţi şi cei care vor să facă o mică donaţie pentru Bogdi în urna special amenajată.

Reamintim că Bogdi continuă lupta cu hepatoblastomul, după ce boala micuţului a recidivat în decembrie anul trecut.

Cei care doriţi să dăruiţi din puţinul vostru o puteţi face şi printr-o donaţie în următoarele conturi:

 

- Asociaţia “Bogdi învinge tumora”:

RO55BRDE090SV53933560900

 

- Popa Cristian, tatăl lui Bogdi, cont euro:

RO43BRDE090SV33301900900

 

- Popa Sorina Mihaela, mama lui Bogdi, cont lei:

RO02INGB0000999907943914

 

- Pay-pal: cristi_popa23@yahoo.com

 

Haideţi să fim din nou împreună pentru Bogdi!
Categorie articol: 

Comentarii