Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Începe ecologizarea "ecobazei"

Asociaţia Pro Democraţia, împreună cu nouă tineri din Brăila, îndrumaţi de Esmeralda Gheorghiţă, Viorica Enea şi Cornelia Miler, desfăşoară, începând cu 1 iulie, un proiect în vedea amenajării unei zone speciale pentru copii în Parcul Monument. Spaţiul a fost stabilit în spatele Spitalului Judeţean şi pus la dispoziţia tinerilor de Consiliul Judeţean, printr-o Hotărâre de CJ aprobată deja în luna iulie. Acest spaţiu va purta numele de "ecobază" şi se doreşte a fi un loc special pentru copiii şi tinerii din Brăila, în care să poată petrece timpul liber, dar şi un spaţiu în care educatorii, învăţătorii sau profesorii să poată desfăşura ore de curs.
În prezent, câte două echipe din Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau", Liceul de Artă "Hariclea Darclee" şi Grupul Şcolar de Prelucrare a Lemnului concurează pentru realizarea unei machete, termenul limită fiind 24 octombrie. Între timp, zona va fi ecologizată de voluntari, cu sprijinul instituţiilor abilitate.
Proiectul este finanţat prin programul "Tineret în acţiune", însă cei 4.200 de euro alocaţi sunt insuficienţi, prin urmare, conform obligaţiilor contractuale, tinerii mai trebuie să atragă încă 1.200 de euro. Termenul pentru finalizarea proiectului este 1 iulie 2012.
Categorie articol: 

Comentarii