Mergi la conţinutul principal

Încă un candidat înscris în cursa pentru Primăria Viziru

• este vorba despre Fănel Iacob care va candida din partea ALDE la alegerile parţiale din 11 iunie • potrivit preşedintelui ALDE Brăila, Daniela Rădulescu, acesta are 51 de ani şi a lucrat până nu demult în cadrul Primăriei Viziru

 

Alegerile parţiale din comuna Viziru care se apropie cu paşi repezi par să fi băgat „în priză” majoritatea liderilor partidelor importante din Brăila. Dacă până acum PSD, PNL şi PMP şi-au anunţat deja oficial candidaţii pentru fotoliul de primar, a venit şi rândul celor de la ALDE. Iar dacă la alegerile locale de anul trecut, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu a mers pe mâna lui Marius Turiac, de această dată, potrivit preşedintelui ALDE Brăila, Daniela Rădulescu, opţiunea pentru Primăria Viziru s-a schimbat. Astfel, în urma unei decizii recente a Biroului Politic, ALDE va intra în cursa din 11 iunie cu Fănel Iacob (51 ani).

„Este administrator la o firmă privată, dar nu este firma sa. A lucrat în cadrul Primăriei Viziru ca funcţionar public timp de aproximativ 10 - 20 de ani. Şi-a dat demisia acum 4 luni, la scurt timp după alegeri”, a declarat Rădulescu.

Până acum, la Primăria Viziru şi-au mai anunţat candidaturile Dima Priceputu (PSD), Victor Doagă (PNL) şi Paul Bălţat (PMP).

În aceeaşi ordine de idei, trebuie specificat că potrivit unei hotărâri recente a Guvernului României privind calendarul alegerilor parţiale, campania electorală va fi ceva mai scurtă de această dată, astfel că va începe cu 15 zile înainte de alegeri (11 iunie), deci pe 27 mai. Însă, pe scurt, regulile privind promovarea candidaţilor în campanie rămân aceleaşi ca şi la scrutinul din vara anului trecut.

La alegerile câştigate de fostul primar PNL Vasile Visalon, s-a înscris în cursă la vremea respectivă şi UNPR-ul, care l-a avut candidat pe Florin Neacşu. Rămâne de văzut care va fi opţiunea partidului de această dată, deoarece încă nu am primit niciun comunicat oficial pe această temă.

Reamintim că, fostul primar al comunei Viziru Vasile Visalon a demisionat în luna noiembrie 2016, după ce s-a plâns de grave probleme de sănătate. Interesant este că odată cu el au plecat mai mulţi funcţionari din cadrul Primăriei, după cum ne-a semnalat viceprimarul comunei. De asemenea, au apărut şi o serie de zvonuri privind acte lipsă din cadrul instituţiei, nereguli semnalate chiar de Visalon la nivelul conducerii partidului, înainte cu câteva luni de a demisiona.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro