Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă o lună de arest pentru cuţitarul de pe Calea Galaţi

judecătorii au prelungit cu 30 de zile măsura arestului preventiv faţă de inculpatul Nicolau Marian, până la data de 28 decembrie •  în august, bărbatul de 43 de ani l-a atacat cu un cuţit pe un tânăr de 22 de ani, el fiind acuzat de tentativă de omor

 

Bărbatul de 43 de ani care a comis un atac sângeros pe Calea Galaţi, în cartier Vidin, în luna august, petrece sărbătorile în spatele gratiilor. Zilele trecute, judecătorii Tribunalului Brăila au prelungit măsura arestării preventive, luată faţă de inculpatul Nicolau Marian cu o durată de 30 de zile, cu începere de la data de 29 noiembrie şi până la data de 28 decembrie. Instanţa a respins cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu ca nefondată. Inculpatul are dreptul de a formula contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare.

La data de 30 august, ora 21.00, poliţiştii brăileni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr a fost înjunghiat cu un cuţit în abdomen pe Calea Galaţi. Persoana vătămată a fost internată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în primejdie. La scurt timp, poliţiştii l-au prins pe bărbatul de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul Poliţiei. El s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de omor, fiind dus la arest.

 
Categorie articol: 

Comentarii