Mergi la conţinutul principal

Încă o brăileancă în clubul centenarilor

"Am fost înştiinţaţi de o prietenă a strănepoatei sale despre faptul că bătrâna împlineşte astăzi (ieri n.n.) o sută de ani şi am ţinut să îi dăruim flori şi să o felicităm, din partea municipalităţii. Cu această ocazie, am aflat că doamna Şerbu are o pensie destul de mică şi i-ar prinde foarte bine un ajutor financiar. Dânsa nu a cerut nimic, nimănui, dar noi vom încerca să îi oferim un ajutor de urgenţă, o sumă din care să-şi poată procura medicamentele ce-i sunt foarte necesare", ne-a declarat Camelia Guşatu, consilierul primarului Aurel Simionescu.

În ciuda vârstei foarte înaintate, Anica Şerbu reuşeşte să-şi prepare singură mâncarea. Şi încă găteşte destul de bine. Nici nu se putea altfel, din moment ce a lucrat o viaţă întreagă ca bucătăreasă. "Eu îi fac piaţa, dar mâncarea şi-o face singură", ne-a spus Alina Radu, strănepoata care-i poartă de grijă bătrânei, într-un apartament de bloc de pe Şos. Buzăului. Auzul nu o mai ajută pe Anica şi nici cu vederea nu stă prea bine. "Cine a spus că bătrâneţea-i haine grele, mare dreptate a mai avut", ne-a spus centenara, ieri, puţin stingherită de toată atenţia care i se acorda.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro