Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă 23 pacienţi cu coronavirus la Brăila

miercuri, numărul total de persoane confirmate de la începutul pandemiei a ajuns la 2.291, fiind înregistrate încă 23 de cazuri noi

 

Situaţia COVID - 19 la Brăila! Miercuri, au mai fost 23 de cazuri nou confirmate cu coronavirus, însă numărul de persoane decedate a fost zero.

Numărul total de persoane confirmate de la începutul pandemiei a ajuns la 2.291, iar al persoanelor decedate de la începutul pandemiei la 99.

La data de 23 septembrie, erau 527 persoane în carantină la domiciliu, 38 persoane izolate la domiciliu şi 150 persoane internate în spitale.

Din totalul de 2.291 persoane confirmate, 90 sunt din alte judeţe.

În ziua de 22 septembrie, poliţiştii, alături de jandarmi, au desfăşurat acţiuni de verificare, pe raza judeţului Brăila, în mijloacele de transport în comun, cele cu regim de TAXI, dar şi în mijloacele companiilor ce asigură transportul angajaţilor.

Au fost verificate şi marketuri, supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţe şi târguri. Principalul obiectiv al acestor acţiuni îl reprezintă siguranţa cetăţenilor, astfel că poliţiştii vor continua să acţioneze în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2. Poliţiştii au verificat modul de respectare a măsurilor de protecţie individuală şi interdicţiilor impuse în această perioadă în cazul a 525 de persoane şi a 32 societăţi comerciale.

Cu această ocazie au fost aplicate 40 sancţiuni contravenţionale, dintre care 22 pentru nerespectarea normelor impuse pentru prevenirea răspândirii Covid - 19, alte 18 fiind pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, aplicate în contextul COVID-19.

Totodată, poliţiştii brăileni au desfăşurat şi 8 acţiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 227 de persoane şi oprite în trafic şi verificate 112 vehicule, fiind aplicate 83 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 29.300 lei.
Categorie articol: 

Comentarii