Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă 15 brăileni infectaţi! La Brăila sunt 226 pacienţi confirmaţi cu coronavirus

de la începutul pandemiei, la Brăila, 220 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, la care se adaugă alţi 6 brăileni decedaţi • cu o zi în urmă, erau 205 cazuri covid, plus cei 8 decedaţi, 6 brăileni şi doi gălăţeni

 

La Brăila s-au înregistrat, ieri, alte 15 cazuri Covid faţă de ziua anterioară. Marţi, 30 iunie, numărul pacienţilor confirmaţi cu coronavirus era 226, din care 6 decedaţi. Cu o zi în urmă, erau 211 cazuri covid.

După cum a transmis Prefectura Brăila la data de 30 iunie, conform raportării Direcţiei de Sănătate Publică, de la începutul pandemiei, la Brăila 220 de  persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 112 au fost externate (vindecate şi asimptomatice). Marţi, 108  pacienţi erau internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila. La cele 220 de persoane se adaugă alţi 6 pacienţi brăileni decedaţi de COVID - 19, plus 2 gălăţeni decedaţi la Brăila. 

Pentru limitarea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, la data de 30 iunie, la nivelul judeţului Brăila erau monitorizate 1.257 de persoane, aflate în izolare voluntară şi 28 de persoane care se aflau în carantină institutionalizată.

Se menţionează faptul că 10.163 de persoane  au ieşit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile şi 1.193 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieşi din carantină instituţionalizată.

În ceea ce priveşte raportarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în ziua de 29 iunie, poliţiştii au acţionat în sistem integrat, alături de jandarmi, poliţişti de frontieră şi poliţişti locali, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, în ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă în cazul a 1.346 de persoane şi a 22 de societăţi comerciale.
Categorie articol: 

Comentarii