Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

În prima zi a primăverii, poliţiştii au oferit flori şi sfaturi

ieri, poliţiştii brăileni au acţionat în trafic pentru a le felicita pe şoferiţe cu ocazia zilei de 1 Martie şi a le oferi flori • activitatea a avut drept scop prevenirea implicării femeilor în evenimente rutiere sau în alte infracţiuni

 

În ziua de 1 Martie, poliţiştii nu aveau cum să lipsească din stradă. De această dată însă, oamenii în uniformă au oferit flori femeilor aflate la volan sau pe stradă, dar nu au uitat să le dea şi sfaturi care să le ajute să se ferească de accidentele rutiere sau de alte infracţiuni.

Devenită deja tradiţie, activitatea poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila de a întâmpina în trafic doamnele şi domnişoarele s-a desfăşurat încă de la primele ore ale dimineţii de 1 Martie. Activităţile  poliţiştilor, derulate în parteneriat cu Brăila Mall, s-au adresat atât brăilencelor aflate la cumpărături în incinta complexului comercial, precum şi personalului medical şi pacientelor din Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila.

Activitatea de ieri a avut drept scop prevenirea implicării femeilor în evenimente rutiere sau în alte infracţiuni, ale căror victime sunt cu preponderenţă. Poliţiştii rutieri au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor aflate la cumpărături, la locul de muncă, în trafic sau pe stradă, dar şi recomandări, de care să ţină cont pentru a preveni implicarea lor în accidentele rutiere.

La rândul lor, poliţiştii de prevenire au transmis doamnelor recomandări pentru creşterea siguranţei personale şi a bunurilor, atunci când se află la cumpărături, pe stradă sau în locuinţă.  

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila urează tuturor brăilencelor: 

 “O primăvară minunată! La Mulţi Ani!”

 
Categorie articol: 

Comentarii