Mergi la conţinutul principal

«Un Înger de Crăciun», de departe cea mai aşteptată campanie de peste an

• miercuri, joi şi vineri, în primele zile oficiale de campanie, am primit atât de multe e-mailuri din partea oamenilor frumoşi, cu suflet mare, încât s-au epuizat toate scrisorile trimise de copii

 

Miercuri, în ediţia cotidianului “Obiectiv-Vocea Brăilei”, am anunţat oficial campania “Un Înger de Crăciun”, după ce în urmă cu o săptămână am lansat un “teaser” al acţiunii în mediul virtual. Singura concluzie pe care am tras-o a fost că Brăila e plină de oameni minunaţi, cu o mare sete de a face bine, şi cu o mare încredere faţă de ziar şi Asociaţia “Pentru Adevăr”. Altfel nu ne putem explica avalanşa de e-mailuri ce ne-a “inundat”, miercuri, joi şi vineri, cutia poştală virtuală. Dacă în zilele anterioare am primit doar 30-40 de e-mailuri din partea celor ce au văzut materialul video, miercuri s-au găsit “Îngeri” pentru mai mult de 90% dintre cei 86 de copiii ce au scris scrisori Moşului. Joi şi vineri am reuşit să repartizăm deja toate scrisorile către “îngerii” noştri. Pentru asta vă mulţumim!

De asemenea, în contul Asociaţiei “Pentru Adevăr” a fost făcută o donaţie de 150 lei din partea Cătălinei şi Bogdan T., care au participat şi anul trecut la campanie, iar anul acesta au dorit să repete experienţa.

Donaţii se pot face şi direct la redacţia cotidianului “Obiectiv-Vocea Brăilei”, din strada Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2, între orele 10.00-17.00. Vom publica în ediţia de a doua zi toate sumele donate, iar la final toate obiectele achiziţionate din banii primiţi de la dumneavoastră.

Cadourile vor fi aduse în săptămâna 9-14 decembrie, la sediul redacţiei din strada Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2, de luni până vineri între orele 10.00-17.00, iar sâmbătă între orele 14.00-18.00. Darurile vor fi împărţite copiilor de către Moş Crăciun, în ultima săptămână de şcoală, mai exact în ziua de joi, 19 decembrie, începând cu ora 14.00, la Palatul Lyra. “Îngerii” care doresc să participe la eveniment sunt aşteptaţi cu drag.

Dacă, din anumite motive, există persoane care doresc să se alăture campaniei, dar timpul nu le permite să meargă la cumpărături, punem la dispoziţiei contul Asociaţiei “Pentru Adevăr”, unde se pot face donaţii, iar “spiriduşii” se vor ocupa de cadouri.

RO68RNCB0048157424000001, deschis la BCR - Sucursala Brăila.

Fii un Înger de Crăciun!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro