Mergi la conţinutul principal

«Invazie» de artişti şi trupe la Festivalul Teatrului pentru Copii şi Tineret de la Brăila

Cea de a doua ediţie a Festivalului Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret "Cărăbuş", ce se desfăşoară la Brăila până pe 16 august, în fiecare zi, în intervalul orar 10.00 -12.00 şi 17.00 - 19.00, va reuni peste 170 de artişti care vor evolua în faţa publicului în mai multe locuri din oraş.
Timp de şase zile, în toate cartierele, zece trupe de teatru din România şi Republica Moldova şi patru Asociaţii şi Instituţii Culturale susţin 24 de spectacole de teatru.
Locurile în care vor evolua invitaţii la Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret şi unde conducerea Teatrului de Păpuşi "Cărăbuş" a declarat că se aşteaptă ca numărul spectatorilor să fie de ordinul miilor sunt: Grădina Zoologică, Parcul Viziru I (strada Radu Negru - în faţa blocului 28), Parcul Monument, Parcul Caporal Muşat, Platoul din Piaţa Independenţei, Piaţa Poligon, Grădina Mare, Calea Galaţi, Cartier Vidin (în faţa Stadionului Progresul) şi Mall Brăila.

Programul de astăzi este următorul:

Parcul "Caporal Muşat"
Ora 17.30 -"Cei trei purceluşi"-"Lupii şi vrăjitoarele" - Cercurile de Teatru "Matrioski" şi "Albinuţele"
Ora 18.30 - "Un suflet pentru o păpuşă" - Teatrul Republican "B.P.Haşdeu" Cahul

Parcul Monument
Ora 19.00 - "Beatles My-Love" - Teatrul pentru Copii şi Tineret "Colibri" - Craiova

Grădina Mare
Ora 19.00 - "Punguţa cu doi bani"- Teatrul de Copii şi Tineret "Vasilache" Botoşani

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro