Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Dumi Gym» Ianca organizează tradiţionala etapă de zonă la culturism

Pentru a şaptea oară consecutiv, Clubul "Dumi Gym", în colaborare cu Federaţia Română de Culturism şi Fitness şi Primăria Ianca, organizează una dintre etapele de zonă ale Campionatului Naţional de Culturism, o competiţie la care vor fi prezenţi în jur de 80 de concurenţi, juniori şi seniori, de la toate cluburile afiliate la federaţia de specialitate din zona Moldovei. Concursul va avea loc sâmbătă, 26 martie, la Casa de Cultură a oraşului Ianca, începând cu ora 13.00. Concomitent se va organiza şi cea de a patra ediţie a Cupei Ianca la culturism.

"Culturismul a devenit unul dintre sporturile tradiţionale ale oraşului Ianca. Anul acesta, pentru a şaptea oară consecutiv, la Ianca va avea loc una dintre etapele de zonă ale Campionatului Naţional de culturism, juniori şi seniori. Mulţi iubitori ai acestei discipline sportive din oraşul nostru şi din Brăila au asistat în anii anteriori la această competiţie, sper ca şi acum numărul spectatorilor să fie la fel de mare. Având şi în acest an sprijinul primarului Fănel Chiriţă, sper să ne achităm cu brio de sarcinile organizatorice, iar în plan sportiv să obţinem şi cât mai multe calificări la etapa finală", a declarat Daniel Dumitrescu, preşedintele clubului "Dumi Gym" Ianca.
În 2015, Gabriel Alexe, Gheorghe Robe, Dragoş Cojocaru, Bianca Brăteanu, Ionuţ Novac, Radu Veveriţă, Florin Oncioiu, sportivi legitimaţi la clubul "Dumi Gym" din Ianca, pregătiţi de antrenorul Daniel Dumitrescu, au obţinut 4 medalii în concursurile Open, 8 medalii de aur, 5 de argint, 2 de bronz şi alte 15 medalii la Cupa oraşului Ianca.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii