Mergi la conţinutul principal

«Compact» concertează joi în Hard Rock Cafe Bucureşti

Mai sunt doar câteva zile până la concertul trupei "Compact" din Hard Rock Cafe Bucureşti, programat pe 3 aprilie. Este vorba despre un eveniment important pentru fanii trupei deoarece va culmina cu interpretarea live în premieră a celei mai noi piese - "Zâmbetul din ochii tăi", ce va fi inclusă pe noul album al grupului care va fi lansat în acest an. Show-ul de joi vine cu câteva modificări de ultim moment anunţate de organizatori. Concertul va începe la 21:30, cu jumătate de oră mai târziu decât era programat iniţial. Înfiinţată în 1977, la Cluj-Napoca, adică de mai bine de 35 de ani, Compact şi-a câştigat în lumina reflectoarelor, pe scena, statutul de trupă emblemă a rockului românesc. În 1980 după doar 3 ani de activitate, câştiga marele premiu la festivalul "Perpetuum Vox Transilvaniae", exact în momentul când Paul Ciuci se alătura trupei. La nici doi ani câştiga Marele Premiu al Festivalului Rock de la Costineşti, un eveniment etalon al acelor vremuri. Tot în acelaşi an apare şi primul LP al trupei în seria "Formaţii rock" la Electrecord. Compact au susţinut în acea perioadă aproximativ 300 de concerte pe an, aşa că în 1985 trupa scoate "Fata din vis", LP care le aduce şi succesul la nivel naţional. După turnee în URSS şi Bulgaria, trupa scoate în 1988 albumul "Cântec pentru prieteni", album ce le aduce consacrarea pe piaţa muzicală românească. Până în 2007, "Compact" a reuşit să lanseze 14 materiale discografice.
Biletele pentru concertul de joi pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro, la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare. Acestea costă 50 de lei cu loc la masă şi 60 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro