Mergi la conţinutul principal

Tinere, asta chiar nu i se poate întâmpla oricui!

Oameni răi, a declarat Ghiţă de pe treptele DNA, vor să-l înlăture de la conducerea Guvernului pe Victor Ponta, iar pentru asta au pus în scenă un întreg spectacol ce are drept miză o "lovitură de stat şi de palat". Mai mult, zice Ghiţă, tot dosarul lui e unul fabricat politic, acuzaţiile - toate: trafic de influenţă, complicitate la schimbarea destinaţiei fondurilor europene, spălare de bani, evaziune fiscală, coruperea alegătorilor, efectuarea de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia, sprijinirea unui grup infracţional organizat - sunt SF şi că el, vezi Doamne!, e un simplu cetăţean cinstit, căruia i se poate reproşa un singur fapt: că e prieten cu premierul. Evident, pătruns până în măduva oaselor de propria declaraţie, domnul Ghiţă, acest cetăţean onorabil, cinstit şi prigonit, n-a uitat să transmită, printre lacrimi, şi un mesaj mobilizator de luptă împotriva abuzurilor la care supun ţara justiţia şi serviciile, dar, atenţie!, "nu pentru că mi se întâmplă mie acest lucru, ci pentru că vi se poate întâmpla, oameni buni, oricăruia dintre voi! Oricăruia din ţara asta i se poate întâmpla!".
Ce să spun, m-a umplut de emoţie! Mai ales că nu e primul care mă avertizează. A făcut-o înaintea lui şi Elena Udrea, şi primarul Nichita de la Iaşi, şi Mazăre de la Constanţa, şi câţiva foşti preşedinţi de Consilii Judeţene şi nici nu mai ştiu câţi şi cine. Măi penalilor, măi escrocilor, măi nesimţiţilor, cum vă permiteţi să ne băgaţi în cloaca voastră!? Care oricui, măi, i se poate întâmpla!? Poate otrepelor ca voi! Un cetăţean cinstit, măi mincinoşilor şi manipulatorilor, nu se teme de DNA! Că n-a mers cu voi prin barurile din Dubai, nu şi-a făcut concediul pe şezlogul vecin vouă, n-a furat cu voi, n-a fraudat alegerile, n-a câştigat bani negri, nu s-a-mbogăţit din contracte servite, n-a batjocorit legea, n-a stat cu voi la masă şi nu s-a tras cu voi de şireturi când vă era bine.
Fraierii ăştia care muncesc zi lumină pentru minimul pe economie, nu de DNA se tem! Coşmarul lor sunteţi voi, mizerabililor! Oricăruia dintre ei i se poate întâmpla să n-aibă ce pune pe masă, să nu-şi poată permite un concediu, să nu-şi găsească o slujbă plătită decent, să nu-şi ia salariul la timp, să nu-şi poată trimite copilul într-o tabără, să-şi cumpere medicamente, să-şi achite chiria sau ratele, să-şi ajute părinţii bătrâni şi bolnavi. Da, asta şi multe altele i se poate întâmpla oricăruia dintre ei. Să-l salte DNA-ul însă, nu i se poate întâmpla decât oricăruia dintre voi!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu