Mergi la conţinutul principal

Taxaţi-ne, taxaţi-ne sau, şi mai bine, eutanasiaţi-ne!

Scumpiţi benzina şi motorina, că nu se va scumpi nici transportul în comun, nu se vor scumpi nici toate produsele care ajung la noi pe şosele. Nu, diferenţa o va suporta Ăl de Sus, nu populaţia.
Impozitaţi tot ce mişcă şi ce nu mişcă. Impozitaţi stâlpii de electricitate, conductele, drumurile, că toate acestea nu se vor regăsi în factura finală a consumatorului. Schimbaţi regulile fiscale după cum vă taie capul, că asta nu-i va face reticenţi, dacă nu-i va speria cu totul, pe investitorii care aveau de gând să mai vină în România, şi ăia oricum foarte puţini la număr!
Creşteţi accizele la toate produsele accizabile, ce contează că va scădea consumul! Lăsaţi-i încolo pe cei care mai şi produc în ţara asta şi la care lucrează nişte sute de mii de oameni! Nu vă bateţi capul că angajaţii, odată ce scade consumul şi implicit producţia, li se vor asigura tot mai greu lefurile. La o adică, le majoraţi salariul minim pe economie cu 100 de lei, nici nu mai contează că munca la gri va înflori, că unii îşi vor pierde jobul şi că, oricum, suta aia de lei nu va acoperi nici pe departe cheltuielile suplimentare generate de creşterea taxelor. Cei mai mulţi nu se vor prinde. Iar dacă se prind, oricum n-au ce face.
Prostiţi-i pe amărâţi că le creşteţi pensiile cu câteva procente, dar luaţi-le dublu înapoi odată cu taxarea asta generală. Sunt prea bătrâni şi îndoctrinaţi ca să-şi mai dea seama. Aburiţi-i pe unii bugetari că le majoraţi salariile, oricum ar trebui să fie mulţumiţi că au un job la stat, asigurat politic. Momiţi-i pe asistaţii sociali că le creşteţi ajutoarele şi e suficient ca ei să vă voteze iar.
Taxaţi tot ce puteţi şi acoperiţi-vă, astfel, incompetenţa! Impozitaţi la maxim şi ascundeţi-vă, astfel, indiferenţa, prostia şi lipsa de viziune economică. Minţiţi-i pe toţi cu zâmbetul pe buze şi protejaţi-vă şmenurile! Vedeţi-vă în continuare de afacerile voastre dubioase şi căpuşaţi în continuare statul! Certaţi-vă în public şi oferiţi suficient circ cât să ţină loc şi de pâine! Lătraţi la televizor despre cât de bine ne merge tuturor. Taxaţi-ne, taxaţi-ne sau, şi mai bine, eutanasiaţi-vă voi, potăi de conjunctură ce sunteţi!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro