Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Simona Pascau si Alexandru Tabirca au cistigat locul intii la "Cupa Dunarii"

La primul concurs la care au participat in acest an, "Cupa Dunarii", organizat de clubul galatean cu acelasi nume, doi dintre tenismenii gruparii brailene TC Venus, Simona Pascau si Alexandru Tabirca au reusit sa obtina locul intii la categoria de virsta 14 ani.
Deoarece numarul participantilor a fost destul de mare, iar conditiile de joc nu dintre cele mai bune, temperatura din sala de joc nefiind una propice unei competitii in care participa copii, pina in finale s-au disputat seturi scurte.
In competitia fetelor, Simona Pascau a eliminat in primele doua tururi doua galatence, pe Oana Nastase, cu 4-0, 4-0 si pe Patricia Tig, 4-2, 4-3, iar in turul al treilea a trecut de Alexandra Siminiceanu, tot in doua seturi, 4-1, 4-3. In finala tenismena braileana a avut o adversara tot din Galati, dar a infirmat proverbul cu ulciorul si s-a impus cu 6-4, 6-1.
In competitia masculina, Alexandru Tabirca a debutat tot cu un succes categoric, 4-0, 4-0 in fata bucuresteanului Vlad Dobrea.
In turul al doilea, Tabirca a trecut de galateanul Andrei Ilie, cu 4-2, 4-1 iar in cel de-al treilea l-a invins cu 4-1, 4-2 pe Florin Panculescu, din Constanta.
In finala, Alexandru Tabirca l-a intilnit pe concitadinul sau, Teodor Marin, component al clubului Valmet. Meciul dintre cei doi tenismeni braileni a fost spectaculos si cu rasturnari de situatii. Teodor Marin a cistigat destul de usor primul set cu 6-1 insa cel de al doilea a fost adjudecat cu 6-4 de Alexandru Tabirca.
Setul decisiv a fost cistigat la tie break de Tabirca si astfel reprezentantul clubului TC Venus reuseste sa cistige primul sau concurs din acest an.
"A fost un turneu de categoria a treia, destul de puternic si util pentru sportivii nostri. Eu sint multumit de evolutia celor doi si bineinteles de faptul ca am inceput anul 2006 cu doua succese", a declarat antrenorul Gheorghe Goleanu.

La turneul din Franta, Sebastian a trecut de primul tur

Cel mai valoros tenismen al clubului TC Venus, dar si liderul pe plan national al categoriei de virsta 14 ani, Sebastian Ionescu, a debutat cu dreptul la turneul din Franta, "Les petits as" un fel de campionat mondial al copiilor, la care participa in acest moment. Potrivit informatiilor primite de la antrenorul clubului brailean, Sebastian Ionescu a reusit sa cistige luni primul meci la simplu, 6-1, 6-3, in fata unui tenismen israelian, urmind ca in turul al doilea sa intilneasca un reprezentant al Japoniei.
La acest turneu, Sebastian Ionescu participa si in proba de dublu, alaturi de Ciprian Porumb.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii