Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sambata, la Braila incep nationalele de tenis de camp rezervate sportivilor de 12 ani

Sambata, 31 ianuarie, la Braila vor incepe Campionatele Nationale de sala, rezervate tenismenilor de 12 ani, la care vor participa cite 64 de concurenti pe tabloul principal, atat la fete cat si la baieti.
De fapt, in aceasta perioada clubul CS Spartacus organizeaza un adevarat festival de tenis de camp deoarece incepand cu data de 4 februarie va mai demara o competitie, Cupa municipiului Braila.
Presedintele clubului Aurel Chisozan le va oferi tenismenilor multe surprize cu acest prilej, printre care si posibilitatea de a participa la un Campionat al oraselor, o competitie pe echipe. De asemenea, jucatorii care vor veni la Braila cu parintii, fara antrenori vor beneficia de asistenta tehnica gratuit.
Festivalul de tenis de camp organizat de CS Spartacus va fi gazduit de 12 sali de sport de la tot atatea scoli din municipiu.
"Pentru ca este o manifestare de mare anvergura ea va fi gazduita
de mai multe sali de sport, insa finalele vor avea loc la Scoala Mihai
Eminescu, pentru ca acolo am gasit intotdeauna intelegere din
partea conducerii" a precizat Aurel Chisozan.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii