Mergi la conţinutul principal

Schimb de Cărţi

Deşi de această dată numărul participanţilor a fost unul mic - tezele sau răceala de sezon fiind principalele motivele -, discuţiile purtate de cei prezenţi au avut ca şi subiect romanele, poveştile şi povestirile cu final neaşteptat, discuţia pornind de la un volum care chiar aşa se şi numeşte "Povestiri cu final neaşteptat" . Tinerii s-au arătat de-a dreptul fascinaţi de tema discuţiei, recomandând cărţile citite şi, mai mult decât atât, împărtăşindu-ne unele experienţe pe care aceştia le consideră ciudate.

Evenimentul este organizat de adolescenţii pasionaţi de citit, fiecare brăilean fiind invitat pentru a discuta într-un cadru cât mai liber şi cât mai puţin rigid, la un ceai ori un suc, despre cărţi, autori, edituri sau orice altceva şi, bineînţeles, pentru a face schimb de cărţi.
Participarea este gratuiă, oricine poate veni şi pleca oricând doreşte, iar schimbul este unul temporar. De asemenea, nu este obligatoriu ca cineva să ia cărţi doar pentru că a adus mai multe de acasă, dar nici să nu împrumute o carte care îl atrage, având ca motiv că nu a adus nimic la schimb.
Reamintim că Schimb de Cărţi constă în întâlniri lunare, ce se desfăşoară în mai multe oraşe din ţară, dar şi în altele din afara ei, cum ar fi Paris ori Londra.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu