Mergi la conţinutul principal

"Addiction" la Teatrul "Maria Filotti"

În cei trei ani, formaţia a reuşit să descopere şi cea mai potrivită voce pentru ei, Andu Văsii şi să-şi îmbogăţească sound-ul cu orga lui Răzvan Popa. Trei ani în care trupa a crescut frumos, iar "Addiction" vrea acum, aproape de finalul turneului naţional pe care l-a avut alături de Trooper, să se bucure alături de tinerii din Brăila. Sunt nişte adolescenţi teribili şi promit o seară cum nu s-a mai văzut. În deschiderea spectacolului, cunoscutul Marius Baţu va încălzi spiritele cu un concert folk .
Tot sâmbătă, de la ora 17.00, are loc spectacolul Improshow, coordonat de Dragoş Muscalu, iar de la ora 18.00 tinerii se pot bucura de o reprezentaţie cu spectacolul "Domnului profesor, cu dragoste", scenariu şi spectacol Horia Suru. Aceste două evenimente sunt programate în Sala Studio.
Duminică, de la ora 16.00, în Sala Studio are loc o nouă reprezentaţie "Olimpiada de improvizaţie", coordonată de Dragoş Muscalu şi realizată de Asociaţia "Maria Filotti" în parteneriat cu Teatrul "Maria Filotti", în cadrul programului "Teatrul şi Şcoala". Parteneri media ai evenimentului sunt: ProTV Galaţi Brăila şi Obiectiv-Vocea Brăilei.
De la ora 18.00, în Sala Mare se va putea urmări savuroasa comedie "Scandal în culise" de Michael Frayn.
Luni, 5 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Studio se va desfăşura o nouă ediţie Improshow, coordonată de Dragoş Muscalu, iar de la ora 19.00, în aceeaşi locaţie va avea loc spectacolul "Domnului profesor, cu dragoste". De dimineaţă sunt programate să aibă loc serbările Colegiului "Bălcescu" şi Liceului "Iorga".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro