Mergi la conţinutul principal

SC "Laminorul" scoate la vinzare terenul din spatele "Billa"

Producatorul de profile laminate si sirma SC "Laminorul" SA va scoate la vinzare un teren in suprafata de peste 22.000 metri patrati, pentru un pret minim de 3,34 milioane de euro fara TVA, dupa ce a anulat operatiunea de majorare a capitalului cu 3,4 milioane de lei.
Terenul este situat in municipiul Braila, pe strada Transilvaniei, in imediata apropiere a celor doua hypermarketuri amplasate pe soseaua Rimnicu Sarat. Pretul minim de pornire a licitatiei este de 150 de euro pe metru patrat plus TVA, potrivit unui comunicat al companiei.
Scoaterea la vinzare a terenului a fost aprobata de actionarii firmei, care au decis in cadrul aceleiasi sedinte si anularea majorarii de capital cu 3,4 milioane de lei, aprobata in noiembrie 2006, dupa expirarea termenului in care actionarii isi puteau exercita dreptul de preferinta.
Actiunile companiei sint detinute in proportie de 75,14% de "Donau Commodities", actionar semnificativ fiind "Tubman Limited" cu 12,98%, iar minoritar AVAS cu 0,85%.
"Donau Commodities" Bucuresti este o societate cu raspundere limitata, cu asociat unic "Donau Commodities Handels", firma austriaca specializata in comertul cu ridicata pentru metale si minereuri metalice.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu