Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Mi-e frica de meciul cu bulgarii"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca ii este teama de prima reprezentativa a Bulgariei, care, simbata, la Constanta, va intilni echipa nationala a Romaniei in cadrul preliminariilor Campionatului European din 2008.
"Meciul cu Bulgaria daca e ceata o sa-l vad prin ceata. Daca nu e ceata, atunci o sa-l vad in conditii bune. Sa fiu sincer, mi-e frica de meciul cu bulgarii. Insa daca ii batem, avem o optiune puternica pentru ocuparea primului sau celui de-al doilea loc al grupei. Acest meci e la fel de important ca meciul cu Olanda", a explicat Dragomir.
Oficialul LPF a afirmat ca principalul actionar al FC Rapid, George Copos, exagereaza solicitind demisia presedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin. "Arbitrajul romanesc este bun la aceasta ora. Domnul Copos exagereaza cum exagereaza in multe alte lucruri. Dar dinsul e patronul echipei si are voie sa spuna ce doreste. Insa daca depaseste litera regulamentului va fi chemat la comisii", a avertizat presedintele Ligii.
Amenzile acordate de patronul clubului Farul, Gheorghe Bosinceanu, jucatorilor echipei constantene pentru evolutia slaba din ultimele partide, sint considerate normale de Dumitru Dragomir. Acesta sustine ca meciul Steaua - Farul Constanta nu poate fi suspectat de blat.
"Foarte bine ca Bosinceanu a dat amenzi, de asta e patron, sa dea prime si amenzi. El da si premieri mari si amenzi mari. Daca era ceva putred la meciul cu Steaua, mai dadea el amenzi din astea? Daca era ceva, ii spulbera din fotbal pe jucatori, ii dadea pe mina Procuraturii", a spus Dragomir.
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal este optimist in ceea ce priveste sansele de calificare a echipei Steaua in grupa E a Ligii Campionilor, precizind ca formatia antrenata de Cosmin Olaroiu va cistiga "multe puncte".
"O sa ziceti ca a innebunit Dragomir, dar va spun ca n-am innebunit deloc. O vad pe Steaua facind multe puncte. Frumos ar fi sa faca vreo noua, ca sa nu aiba emotii la calificare, dar eu stiu? Cred ca ar putea sa ia puncte si de la Dinamo Kiev, si de la Real Madrid. De la Lyon insa nu prea stiu. Lyon e echipa dracului", a spus Dragomir.
Dumitru Dragomir este de parere ca Steaua se descurca in Liga Campionilor cu actualul lot. "Iar daca ar reveni Radoi, ar creste valoarea echipei cu 10-15 la suta. E o alta echipa Steaua cu Radoi in teren", a precizat presedintele LPF.
"Avem un campionat puternic si echipe bune. N-am adus jucatori de peste 20 de milioane de euro cum aduce Real Madrid, dar avem fotbalisti tineri buni aici", a mai adaugat seful Ligii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii