Mergi la conţinutul principal

Liceul «Angelescu» a intrat în noul an şcolar cu sistem anti-incendiu

• hidranţii au costat în jur de 320.000 lei • sistemul era necesar pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu

 

Liceul Teoretic “Constantin Angelescu” din Ianca s-a pregătit temeinic pentru noul an şcolar, punând siguranţa elevilor pe primul loc. În vacanţa ce abia s-a încheiat, unitatea şcolară a făcut demersurile necesare pentru a obţine autorizaţia de securitate la incendiu. Cu ajutorul financiar din partea Primăriei, au fost achiziţionaţi hidranţii necesari, întregul sistem anti-incendiu costând 320.000 lei. Cu câteva zile înainte să sune clopoţelul, sistemul era pregătit să facă faţă incidentelor nedorite. Potrivit angajaţilor, în aceste zile urmează să fie întocmite actele necesare pentru obţinerea autorizaţiei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Investiţiile în acest liceu au fost continue în ultima perioadă. Spre exemplu, anul trecut, elevii au fost întâmpinaţi de o clădire complet renovată. Sălile de curs au fost modernizate, în timp ce laboratorul de limbi străine a fost ultradotat, acesta din urmă costând 50.000 lei. Pe lângă glet, lambriu, gresie şi mobilier nou, laboratorul are 30 de staţii cu căşti şi microfoane, dar şi un soft care permite interacţiunea dintre profesor şi elev. Tabla Smart întregeşte tabloul evoluţiei tehnologiei, pentru că are touchscreen, se poate conecta la laptop şi este extrem de utilă în desfăşurarea lecţiilor interactive.

Sala de sport şi-a schimbat complet înfăţişarea: covor special pentru activitatea sportivă a liceenilor, scenă refăcută, vestiare.

Singura “bubă” este curtea interioară a liceului, însă aceasta urmează să facă parte dintr-un proiect mare şi de durată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro