Skip to main content

Finlanda va sustine aderarea Bulgariei, indiferent de recomandarea Comisiei

Parlamentul finlandez va ratifica Tratatul de aderare a Bulgariei la Uniunea Europeana indiferent de pozitia pe care o va adopta Comisia Europeana, transmite site-ul Novinite.com.
Comisia Europeana va publica, in luna mai, raportul de monitorizare care va contine o recomandare privind aderarea Bulgariei la 1 ianuarie 2007 sau aminarea acesteia cu un an.
In timpul unei intrevederi cu presedintele finlandez, Tarja Halonen, si cu liderul Grupului de prietenie Finlanda-Bulgaria din Parlamentul de la Helsinki, Jari Pekka Olavi Vilen, premierul bulgar Serghei Stanisev a primit asigurari in ceea ce priveste sustinerea pe care Finlanda o acorda integrarii Bulgariei in UE la data stabilita, 1 ianuarie 2007.
Jari Pekka Olavi Vilen a declarat ca in opinia sa, procedura de ratificare a Tratatului de aderare a Bulgariei la UE nu va intimpina dificultati in Parlamentul de la Helsinki.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu