Oferită de HOTEL ŞI RESTAURANT SAINT GERMAIN
Ingrediente:
2 – file de dorada
150g – Orez negru
1 mar
1 ceapa rosie
1 ardei capia
80 g iaurt
1 ardei iute rosu
Jumatate de legatura de marar
50 g unt
100 ml Vin al sec
Mod de preparare:
Punem o oala cu apa la fiert , cand apa a dat in fiert punem orezul si il lasam 20 minute la fiert intre timp spalam bine legumele si le curatam , taiem julien.
Incingem o tigae si calim putin legumele cu untul intre timp mai punem o tigae sau un grill pe foc si il lasam sa se incinga bine si punem pestele pe el. Stingem legumele cu vinul dupa care adaugam orezul fiert si mai lasam 2 minute pe foc intre timp intoarcem pestele pe cealalta parte si incepem sa pregatim sosul intron mojar punem ardeiul iute iaurtul mararul si un praf de sare si piper si amestecam bine pana se omogenizeaza. Orezul si pestele sunt gata si putem aseza farfuria.
Pofta buna!
Adresa: Strada Grădinii Publice 1, Brăila
Rezervări: 0741.588.588