Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cocis nu este lasat sa plece de la Serif Tiraspol

Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca mijlocasul Razvan Cocis nu este lasat sa plece de gruparea Serif Tiraspol, insa atacantul Adrian Neaga, care evolueaza la Chunnam Dragons in Coreea de Sud, ar putea reveni la gruparea din Bulevardul Ghencea.
"Cocis ar fi o varianta, am facut o oferta de trei milioane de dolari pentru el, dar nu-l lasa sa plece pentru ca patronul lor vrea in Liga Campionilor. Ce bomba? Ar fi fost doar o achizitie, bomba e aia care sare in aer. Nu mai exista bombe pentru Steaua. Este posibil ca Neaga sa se intoarca. Vor veni sigur patru-cinci jucatori. Nu pot spune nume, nu stiu sigur", a spus Becali.
Gigi Becali crede ca presedintele Comisiei de Disciplina, Doru Viorel Ursu, a anuntat ca isi va da demisia daca Steaua va fi depunctata la Comisia de Apel, deoarece stie ca decizia nu va fi schimbata. "Nu are cum sa se schimbe, poate doar sa intervina unele persoane. Este posibil sa fie si o manevra, pusa la cale dinainte. Numai o singura persoana poate sa faca asta, stiu eu care", a afirmat Becali, fara a preciza despre ce persoana este vorba.
Finantatorul stelist a precizat ca oficialii care conduc fotbalul romanesc strica imaginea acestuia, adoptind fara rezerve orice decizie a forurilor internationale. "Acea circulara a fost data de FIFA datorita lui Eto'o. A fost un meci cu Zaragoza, apoi, la trei saptimini, dupa ce s-a primit circulara in Spania, a avut loc o manifestare si mai rea, faceau ca maimutele impotriva lui Eto'o. Spaniolii au dat 3.000 de euro amenda, au judecat dupa regulamentele interne. Noi, romanii, cum ne trimite FIFA ceva, imediat ne punem in genunchi, n-avem pic de deminitate, punem o pata pe fotbalul romanesc si pe Romania", a adaugat oficialul stelist.
Becali a spus ca injuraturile adresate pe stadioane capitanului stelist Mirel Radoi au pornit de la fanii rapidisti. "Radoi nu mai suporta, erau injuraturi prea urite, de mortii familiei, asta plecata de la suporterii Rapidului", a declarat oficialul stelist.
Gigi Becali a continuat atacurile la adresa patronului FC Rapid, George Copos. "Abia astept sa treaca 10-15 ani, sa nu mai simt aerul comunist al lui Copos. Usor-usor, nu va mai fi suportat in Romania, nu vor mai fi tolerate persoanele securiste si false. Numai manevre, magarii, falsitati, nu mai pot sa suport, cind simt comunism in jurul meu, innebunesc. Cind ii vad fata aia de fals si de mincinos, innebunesc. Daca nu-l crestea pe el Ceausescu si daca nu-l propulsa de la tara de acolo, niciodata nu ajungea aici. Nu-l stia nimeni, nu vedeti ce fata are?", a izbucnit Becali.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii