Mergi la conţinutul principal

Ciocu mic, dacă şantaju-i mare!

"Această sumă de aproape 7 milioane lei a fost dată pentru continuarea finanţării unor drumuri începute şi neterminate, nicidecum pentru începerea unor activităţi de modernizare de tipul celei de care urmează să beneficieze un tronson din DJ 255A. Deci, am dat numai acolo unde erau şantiere începute şi neterminate", a declarat Viorel Mortu. Păi, domnule preşedinte, noi v-am atras atenţia cu privire la un tronson de drum început în 2008, cu ocazia alegerilor parlamentare, rămas neterminat până astăzi. În acest context, eu cred că este vorba exact despre "continuarea finanţării unor drumuri începute şi neterminate". Mai mult decât atât, este vorba despre un drum judeţean, al CJ-ului, de care, susţine primarul comunei Siliştea, autoritatea locală nu se poate apuca să-l refacă cu bani proprii sau cu bani europeni. "Dacă mă apuc să cheltui prea mult pentru întreţinerea lui, mă acuză justiţia de deturnare de fonduri", ne-a declarat primarul Ilie Eftimie, care, culmea, este de la UNPR, adică dintre prietenii PSD-ului. Nici faptul că pe acest drum circulă maşina şcolii nu pare un argument suficient de solid pentru profesorul Mortu. Atunci, care să fie explicaţia? Poate Viorel Mortu n-o fi vrând să "îndrepte" asfaltul în urma lui Stancu! În fond, Gheorghe Bunea Stancu a fost cel care, în urmă cu 7 ani, a dispus asfaltarea unui biet kilometru din acel drum ca să voteze oamenii din zonă PSD-ul. Alegătorii s-au conformat, după care lucrările s-au oprit.
Apropo de perioada Stancu, au ieşit la iveală, în ultimele luni, o mulţime de nenorociri, dacă judecăm după sumele uriaşe înghiţite de nişte investiţii rămase în aer. Întrebarea este: cine decontează aceste nerealizări majore, această stagnare a judeţului în timpul administraţiei Stancu, corupţia şi decredibilizarea aparatului administrativ care a executat ordinele fostului preşedinte? Din punct de vedere politic, desigur... pentru că Stancu este deja la închisoare, aşa că, penal, răspunderea s-a marcat. Nimeni, fraţilor! Când era Stancu pe cai mari numai spinări încovoiate vedeai la uşa lui, numai pupincurişti în toate părţile, nici pe la colţuri nu suflau pesediştii. Mă refer la ăştia grei, alde parlamentarii lu peşte, care tremurau de teamă că n-o să le mai dea tătucul colegii în "fundul" judeţului, ca să iasă cu 70%. Gheorghe Bunea Stancu nu a ajuns baron de capul lui. A fost ales şi reales de "judeţeana" de partid, a fost "periat" până nu i-a mai rămas nici măcar o scamă în toată garderoba...Pe tot acest parcurs, nimeni din fostul şi actualul PSD n-a avut curajul să se disocieze public, cu subiect şi predicat, de practicile lui Stancu. Nici înainte, nici măcar după încarcerarea fostului preşedinte al CJ şi-al PSD. Oare de ce? Asta înseamnă că vi-l asumaţi voi, toţi cei care-aţi venit la butoane, inclusiv dumneavoastră, domnule Mortu. Deci, să vă fie de bine!
Atunci, treceţi urgent la treabă şi faceţi pe "dracu-n patru" să duceţi la îndeplinire promisiunile lui Stancu, alea cu sănătatea, cu drumurile etc, etc, că pe barba lui aţi câştigat alegerile în 2012.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro