Mergi la conţinutul principal

Adolescenţi din Brăila, vă invit din nou la un suc!

Da, Cristi, adolescentul pentru care v-aţi donat atunci banii de suc. Şi nu doar atât. Aţi "donat" două ore din timpul vostru liber, atât de preţios, şi odată cu ele, o părticică din voi. I-aţi oferit atunci lui Cristi nu doar bani, ci şi încredere, speranţă şi putere. Datorită vouă, din acel moment, Cristi n-a mai fost niciodată singur.
Voi sunteţi MIRACOLUL lui Cristi, pentru că, doar ca miraculos poate fi catalogat tot ce aţi făcut pentru el în toate aceste 8 luni. Toate campaniile voastre, toată zbaterea voastră, în care aţi reuşit extraordinar să angrenaţi profesori, părinţi, bunici, colegi mai mici sau mai mari, pe noi, jurnaliştii de la Obiectiv, iar prin noi zeci de brăileni cu suflet mare, toate acestea au reprezentat un miracol fără precedent. Cel puţin pentru Brăila. Da, meritul este exclusiv al vostru, şi pentru asta, pentru a nici nu mai ştiu câta oară, în faţa voastră MĂ ÎNCLIN.
Ce repede au trecut 8 luni! Voi aţi terminat încă un an şcolar, unii chiar aţi susţinut examene, alţii, poate, v-aţi îndrăgostit, aţi învăţat lucruri noi, aţi experimentat trăiri noi. Cristi însă a dus o luptă continuă şi grea pentru supravieţuire, pentru vindecare. Pentru el au fost 8 luni de război dur, pe care a putut să-l ducă şi datorită ajutorului vostru. Acum mai are de purtat doar două bătălii... Două bătălii (două cure de citostatice) finale, dar decisive, pentru care, din păcate, nu mai are resurse financiare.
Dar, am zis eu: VOI sunteţi miracolul lui Cristi! Şi chiar sunteţi! Pentru că, iată, VOI veţi fi cei care veţi aşeza şi ultima cărămidă, atât de importantă, la tot edificiul acesta clădit cu atâta suferinţă, dar şi generozitate. N-am nicio îndoială, ştiu că, deşi sunteţi în vacanţă, veţi veni în număr mare duminică, 31 iulie, pe terasa din incinta piscinei "Temptation Summer Club" (fostul ştrand) de pe faleză, pentru a demonstra încă o dată CĂ VĂ PASĂ! Melisa Gun, Luiza Vasiu, Luisa Balaban şi Estera Ştefănuţi, iniţiatoarele evenimentului caritabil, v-au pregătit mai multe surprize. O să fie funny, căci Cristi are nevoie de bucuria voastră, de energia voastră pozitivă. Pe mulţi dintre voi v-au invitat deja ele. Pe ceilalţi vă invit eu. Şi tot eu vă invit profesorii, părinţii şi bunicii. Duminică, pe 31 iulie, de la ora 18.30, vă aştept pe toţi la ştrand. Generic, la un suc. "Un suc" pe care să-l trăim frumos, ÎMPREUNĂ pentru CRISTI!

P.S. Pentru artiştii mici sau mari, creatorii de produse handmade ori meşterii artizani, orice creaţie pe care ne-o puteţi oferi pentru târgul caritabil este binevenită. Nu există daruri mici sau daruri mari. Există doar daruri frumoase, făcute din suflet. Dăruiţi pentru Cristi!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro