Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zsolt Nagy, din nou la audieri la Parchet

Ministrul suspendat al Comunicatiilor, Zsolt Nagy, s-a prezentat, marti, la Pachetul instantei supreme, pentru a studia actele din dosarul in care este invinut de tradare prin transmitere de secrete, in legatura cu privatizarilor unor societati.
Ministrul suspendat al Comunicatiilor, Zsolt Nagy, a studiat, in urma cu o saptamina, o parte din probele impotriva sa si stenogramele convorbirilor existente in dosarul in care este cercetat alaturi de fostul ministru al Economiei, Codrut Seres si de alte persoane.
Zsolt Nagy este acuzat de sprijinire a unui grup infractional organizat cu caracter transnational si de tradare prin transmitere de secrete, in legatura cu privatizarilor unor societati.
In urma cu doua saptamini, presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind suspendarea lui Zsolt Nagy din functia de ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au dispus, la finalul anului trecut, inceperea urmaririi penale fata de invinuitii Stamen Stancev - consultant international, Mihai Dorinel Mucea - adjunctul sefului Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) din cadrul Ministerului Economiei si Comertului si Mihai Radu Donciu - consilier al Ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, cu responsabilitati pe linia privatizarii agentilor economici in subordinea ministrului.
Procurorii Parchetului instantei supreme ii suspecteaza pe fostul ministru Codrut Seres si pe ministrul suspendat Zsolt Nagy de "contributie" la comiterea faptelor de care sint acuzati functionarii ministeriali Dorinel Mucea si Mihai Donciu si consultantii straini Stamen Stancev si Vadim Benyatov.
Categorie articol: 

Comentarii