Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ziua Liceului "Nicolae Iorga" sarbatorita prin spectacol si premii

Ieri, la orele 13.30, la Teatrul "Maria Filloti" a avut loc festivitatea de sarbatorire a patronului spiritual al Liceului "Nicolae Iorga". Cu aceasta ocazie au fost acordate si premiile pentru mai multe concursuri, la care au participat elevii acestui liceu. Un mic moment solemn a deschis spectacolul, moment in care, invitatul de onoare prof.univ.dr. Ionel Candea, directorul Muzeului de Istorie Braila, a vorbit despre marele Nicolae Iorga. De asemenea, fostul profesor al liceului, Ioan Mustea, a schitat in citeva cuvinte istoria liceului si oamenii importanti pe care i-a dat si format acest liceu.
In continuare, elevii s-au putut bucura de un program artistic, ce a continut minisceneta "Nota 0 la purtare", melodii si celebrul "Plugusorul", toate interpretate de elevii dornici de afirmare in ale scenei.
In final, cei mai talentati elevi au primit premii pentru prestatia lor la diferite concursuri, la care au luat parte copii de la diferite licee. La concursul de creatie literara-limba romana, premiul intii, a fost cistigat de Maria Meca, de la liceul "Nicolae Iorga". Premiul intii la concursul icoane pe sticla, a fost cistigat tot de un elev de la "Nicolae Iorga", Cristian Maraloiu, la fel cum si concursul de informatica-redactare computerizata, a adus-o pe primul loc pe Flavia Istrate, de la acelasi liceu. Marele premiu la concursul de creatie literara-proza fantastica, a fost cistigat de Simona Pantene, de la Colegiul Murgoci. Liceul "Nicolae Iorga" a mai fost prezent pe primul loc, prin cistigatorii urmatoarelor concursuri: creatie in limba franceza - Maria Meca, istorie - Alina Antohi, Liliana Manolache, Oana Voicu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii