Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zine si frunzulite la "Sarbatoarea Toamnei"

Prescolarii grupei mijlocii de la Gradinita "Luceafarul" au prezentat, ieri, un program artistic intitulat "Sarbatoarea Toamnei". Serbarea a avut toate ingredientele specifice, s-au recitat poezii, s-a cintat si s-au spus povesti. Copiii au fost costumati adecvat, baieteii au purtat pelerine si au aratat asemenea unor frunzulite de toamna, iar fetitele au fost precum zinele toamnei. Sala in care s-a desfasurat serbarea a fost impodobita cu fel si fel de motive specifice anotimpului. Coordonati si indrumati de educatoarea Georgiana David, prescolarii au trecut, rind pe rind, in fata si au recitat poeziile "Toamna", "Marul", "Crizantema" si "Sfirsit de toamna". Apoi, au cintat "Bate vintul frunzele", "Cintecul Toamnei" si "Gospodinele". Un alt moment al serbarii l-a constituit povestea "Unde a zburat rindunica". In final, prescolarii si-au luat ramas bun de la toamna si au urat bun venit iernii.
La programul artistic au fost prezenti si parintii sau bunicii micutilor.
In cadrul serbarii au fost evaluate cunostintelor copiilor despre anotimpul toamna, s-au dezvoltat unele aptitudini de colaborare si interactiune in grup a copiilor, alaturi de parintii lor. "Prin aceasta serbare incercam sa demonstram ca ne-am insusit cunostintele acumulate si, de asemenea, incercam sa vedem roadele muncii noastre", a punctat educatoarea Georgiana David
Serbarea "Sarbatoarea Toamnei" este finalizarea proiectului "Toamna", desfasurat pe parcursul a cinci saptamini. In cadrul proiectului a fost realizata si o miniexpozitie, cu lucrari realizate de copii. De la activitate nu a lipsit nici directorul Gradinitei "Luceafarul", Viorica Isan : "Noi obisnuim ca in timpul anului sa facem evaluari. Dupa un anumit capitol invatat, prescolarii realizeaza o mica serbare, in care demonstreaza ce cunostinte au acumulat. Parintii sint partenerii nostri, ei ne sprijina in munca noastra de zi cu zi, iar prin astfel de activitati ei sesizeaza ce au invatat copiii. In felul acesta, noi ne gasim satisfactia profesionala".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii