Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zeci de sesizări prin 112 şi amenzi pentru persoanele certate cu legea

în prima zi a săptămânii, poliţiştii au continuat acţiunile pentru prevenirea faptelor antisociale şi au aplicat 43 de sancţiuni în valoare de peste 25.000 lei • luni, s-a intervenit la 37 de evenimente, dintre care 30 sesizate prin 112

 

Poliţiştii brăileni nu îi iartă pe cei care nu ţin cont de lege. Zeci de fapte sunt sesizate zilnic prin apel de urgenţă 112, iar echipajele acţionează permanent pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă.

În cursul zilei de 16 martie, poliţiştii brăileni au acţionat pe raza întregului judeţ, fiind organizate 4 acţiuni şi intervenindu-se la 37 de evenimente, dintre care 30 sesizate prin 112.

De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie. Acţiunile pe linie rutieră, cu tot cu radare “la pândă” pe arterele de circulaţie, s-au desfăşurat în vederea salvării de vieţi şi prevenirii accidentelor rutiere grave.

După acţiunile de control efectuate în prima zi a săptămânii, poliţiştii au constatat 43 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 25.000 de lei. Amenzile s-au aplicat pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce două permise de conducere.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii