Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ze Kalanga este jucatorul echipei Dinamo pina in 2010

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Danilescu, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, ca mijlocasul angolez Ze Kalanga este jucatorul echipei din Soseaua Stefan cel Mare pina la data de 30 iunie 2010.
"Jucatorul a semnat un contract cu Dinamo pina la 30.06.2010. Repet, este jucatorul lui Dinamo, definitiv, conform contractului semnat cu clubul FC Atletico Petro de Luanda. Alte comentarii venite dinspre Angola sint de prisos", a declarat Danilescu.
Potrivit cotidianului Jornal de Angola, Federatia Angoleza de Fotbal (FAF) a trimis o scrisoare Federatiei Romane de Fotbal prin care solicita certificatul international al mijlocasului Ze Kalanga, considerind ca acordul dintre gruparea Petro Atletico din Luanda si Dinamo Bucuresti nu este valid, deoarece nu are consimtamintul jucatorului.
Directorul Departamentului International din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, Florin Prunea, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca nu a primit nici o instiintare din partea forului angolez. "Nu a venit nici o scrisoare de la federatia angoleza referitoare la acest caz, dar eu nu inteleg cum jucatorul nu si-a dat acordul si nu a semnat un contract cu Dinamo si cu toate astea a jucat in Stefan cel Mare", a spus Prunea.
Ze Kalanga se afla la Luanda din 19 iunie, si nu s-a prezentat la reunirea lotului dinamovist.
Categorie articol: 

Comentarii