Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Workshop-uri cu teme educaţionale privind tehnicile de gestionare a emoţiilor

joi, de la ora 18.00, se va organiza workshopul “Inteligenţa emoţională în prevenirea anxietăţii şi depresiei” la sediul de pe strada G-ral Eremia Grigorescu nr. 11 • moderator şi trainer este Dumitru Gîrbăcea, consilier comportamental

 

CENCOCIV - Centrul de Consiliere Civică în parteneriat cu - Spa Amarish - sănătate pentru toţi, demarează proiectul “Sănătatea mentală - prioritate zero”.

Scopul proiectului este de a oferi săptămânal workshopuri cu teme educaţionale privind tehnicile de gestionare a emoţiilor.

Joi, 4 aprilie, începând cu ora 18.00, se va organiza workshopul “Inteligenţa emoţională în prevenirea anxietăţii şi depresiei” la sediul din Strada General Eremia Grigorescu nr. 11, la intersecţia cu str. Griviţei.

Scopul workshop-ului este să înţelegem efectele atât propriilor emoţii, cât şi a emoţiilor celor din jur în diverse situaţii sociale, profesionale sau relaţionale prin: identificarea emoţiilor interpersonale şi intrapersonale; definirea anxietăţii şi depresiei cotidiene; gestionarea propriilor emoţii”, au transmis reprezentanţii CENCOCIV.

Intrarea este liberă, iar durata workshop-ului este de 2 ore, cuprinzând punerea în practică a teoriei prin exerciţii tematice.

Moderator şi trainer: Dumitru Gîrbăcea, consilier comportamental, consultant în consilierea cuplurilor şi dezvoltare personală, formator în diagnosticarea disfuncţiilor sexuale şi expert în tehnici de comunicare şi negociere.

Pentru rezervări sau detalii apelaţi: 0743.743.974
Categorie articol: 

Comentarii