Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Vreau o circulatie cit mai buna a jucatoarelor pe semicerc, dar vom incerca si o formula noua de aparare"

Astazi, de la ora 18.00, si miine, dimineata, formatia braileana va disputa o dubla partida de verificare in sala Polivalenta cu Tomis Constanta, prilej pentru antrenoarea braileana, Alexandrina Soare, de a repeta citeva dintre schemele tactice pregatite in aceasta saptamina.
"In primul rind, sper ca de data aceasta faza de atac sa functioneze asa cum ne dorim. Vreau o circulatie cit mai buna a jucatoarelor pe semicerc, dar bineinteles ca nu vom neglija faza defensiva, unde pentru prima data vom aplica o formula noua. Dupa doua zile de pauza, handbalistele brailene ar trebui sa se simta mai bine si sa fie mai proaspete in joc", a declarat Alexandrina Soare.
Sursa citata a mai precizat faptul ca in continuare sint jucatoare care au diverse probleme de sanatate insa acestea nu sint prea grave.
"Ne confruntam in continuare cu probleme medicale. Patru continua perioada de recuperare si deocamdata nu va putea evolua in partidele amicale, Moise acuza ceva dureri la piciorul pe care l-a avut rupt, iar Luca si Dana Braniste au ceva probleme la nervul sciatic insa acestea s-au pregatit cot la cot cu celelalte jucatoare. Mai sint ceva contracturi musculare, probleme cu articulatiile insa toate fetele string din dinti si se antreneaza cu multa responsabilitate pentru sezonul foarte greu care ne asteapta atit pe plan intern, cit si in Cupa Challenge", a mai adaugat Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Comentarii