Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voleibalistele de la CSM Brăila au învins liderul Seriei B, CSS1 Constanţa

• după un meci de infarct, brăilencele s-au impus cu 3-1 • CSM Brăila este calificată deja la turneul semifinal al Campionatului Naţional rezervat junioarelor

 

Echipa de volei fete de la CSM Brăila a învins duminică, pe teren propriu, cu 3-1, liderul grupei B, CSS1 Constanţa. Partida a fost însă una nerecomandată cardiacilor, după cum afirmă profesoara Roxana Oancea.

Brăilencele au condus cu 2-0 la seturi şi cu 24-22 în setul al treilea. Însă acest set a fost adjudecat în final de echipa constănţeană. Totul părea că a intrat pe făgaşul normal pentru gruparea de la Dunăre. Setul al patrulea a fost unul de infarct. Echipa brăileană a condus în majoritatea timpului însă treptat adversarele s-au apropiat la un punct. Setul s-a prelungit dar până la urmă s-a încheiat cu happy-end. CSM Brăila s-a impus cu 28-26, Andreea Simion fiind cea care a servit decisiv.

“O victorie mare pentru noi după un meci de înalt nivel tehnico-tactic. Noi am pierdut în tur la Constanţa, a fost singulul meci în care am cunoscut gustul amar al înfrângerii, dar acum ne-am luat revanşa. A fost un meci de infarct. Echipa noastră era calificată la turneul semifinal de la începutul returului dar acum avem şi satisfacţia că am învins liderul”, ne-a declarat profesoara Roxana Oancea.

La scurt timp după încheierea partidei, Andreea Simion ne-a spus câteva cuvinte, plină de emoţie: “Acesta a fost cel mai greu meci, dintre toate. Foarte mult stres, jucam de la egal, la egal. Dar totuşi am jucat unite, ne-am încurajat reciproc, şi am reuşit să construim jocul dorit de antrenoarea noastră şi am câştigat. Ne-am luptat şi bucurat pentru fiecare punct câştigat. Am fost susţinute de părinţi, prieteni, colegi de şcoală. Finalul a fost marcat de ţipete de bucurie din partea tuturor”.

Lotul echipei CSM Brăila: Mădălina Durbacă, Andreea Simion, Laura Radu, Andra Popa, Livia Popa, Andreea Stănescu, Andreea Slătineanu, Ana Maria Creţu, Maria Pisică, Laura Dinu.

 




Categorie articol: 

Comentarii