Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voleibaliştii de la “Mihu Dragomir” s-au calificat la etapa de zonă a Gimnaziadei

Valentin Grădinaru a fost desemnat cel mai bun voleibalist al turneului judeţean • podiumul a fost completat de echipele şcolilor  Al. I. Cuza şi  I.L. Caragiale

 

Echipa de volei băieţi a şcolii Mihu Dragomir, pregătită de profesoara Mihaela Iliescu a câştigat etapa judeţeană a Gimnaziadei şi s-a calificat la faza de zonă, care va avea loc în a doua jumătate a lunii aprilie, la Galaţi. La competiţie au participat patru echipe şi s-a jucat sistem turneu. Campioana judeţeană, echipa de la Mihu Dragomir, a câştigat toate cele trei jocuri cu 2-0, iar celelalte trei participante au avut linii de clasament identice, astfel că departajarea s-a făcut în funcţie de setaveraj. În afară de locul întâi, echipa de la Mihu Dragomir a mai obţinut şi un premiu special, Valentin Grădinaru fiind desemnat cel mai bun jucător al turneului. Pe locul al doilea s-a clasat echipa de la Al.I. Cuza, antrenată de profesorul Georgel Petrea, pe trei echipa de la I.L. Caragiale, pregătită de profesorul Victor Şerban, iar pe patru cea a şcolii Petre Carp Tufeşti, antrenată de profesorul Ionel Ivan.

Primele trei clasate au primit cupe şi medalii din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Brăila, iar campionii judeţeni au primit şi tricouri. Inspectoratul Şcolar Judeţean le-a oferit diplome participanţilor, festivitatea de premiere fiind oficiată de Corina Andronache din partea DJST şi Gabriel Marian Babeş, inspector de specialitate în cadrul IŞJ Brăila.

A fost o competiţie reuşită cu meciuri frumoase. Trei formaţii, cele de pe locurile 2-4, au fost la egalitate, ceea ce demonstrează că au fost jocuri echilibrate, iar surpriza plăcută a fost echipa din Tufeşti. Sper să facem o figură frumoasă la etapa de zonă”, a declarat profesoara Mihaela Iliescu, cea care a fost şi responsabila turneului judeţean.

Lotul echipei şcolii Mihu Dragomir: Valentin Grădinaru, Denis Geabot, George Zugravu, Marius Chiriac, Eric Bounegru, Eduard David, Andrei Barbu, Cristian Ioniţă, Filip Popa, Cosmin Oprescu.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii