Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voinţa Găiseanca şi Avântul Mircea Vodă au fost performerele penultimei etape

Singura remiză s-a înregistrat la Mircea Vodă, între Avântul şi CS Făurei. Prima repriză a aparţinut oaspeţilor, astfel că, după 45 de minute, CS Făurei conducea cu 2-0, graţie reuşitelor lui Iulian Ion (min. 23) şi Alin Butiseacă (min. 24). Formaţia vizitatoare a început mai bine în partea secundă şi s-a distanţat la 3-0 în minutul 47, după o nouă reuşită a lui Butiseacă. Avântul a sperat însă în şansă şi, într-un interval de doar opt minute, a restabilit egalitatea. Anghel (min. 55) a marcat primul gol al formaţiei din Mircea Vodă, Vladislav (min. 59) a înscris pentru 2-3, iar Bălan, trei minute mai târziu, a stabilit scorul final al întâlnirii: 3-3.
Scorul etapei s-a înregistrat la Cireşu, acolo unde formaţia gazdă, Avântul, ocupanta locului secund în campionat, s-a impus cu 11-2 în faţa "lanternei" Dacia Berteşti.
Cu toate că pornea ca favorită pe teren propriu, Recolta Tufeşti abia în repriza a doua a reuşit să se detaşeze ca învingătoare în partida cu Victoria Deduleşti. După primele 45 de minute, scorul era egal, 2-2, pentru gazde marcând Ghioca şi Popârţac, iar pentru oaspeţi Moldoveanu şi Iliescu. În repriza a doua, Roadecincu (min. 58) le-a adus din nou pe gazde în avantaj, iar Fănel Ghioca a mai realizat o "dublă", lidera impunându-se cu 5-2.
Voinţa Găiseanca a bifat un nou succes important, 3-1 pe teren propriu în partida cu Viitorul Galbenu. Vlăducă (min. 40, 67) şi Văsii (min. 82) au înscris pentru învingători, Jercan (min. 12) pentru formaţia vizitatoare.
Durbacă (min. 54), Zărnescu (min. 52) şi Ciocianu (min. 89) au semnat golurile prin care Sportul Chiscani a câştigat la scor de forfait partida cu Victoria Cazasu.
Victoria Cazasu a reuşit să câştige cu 2-0 disputa cu FC Urleasca şi a revenit pe locul al treilea în clasament.
Înaintea ultimei etape a returului, ordinea primelor patru clasate este următoarea: 1 Recolta Tufeşti 73 puncte, 2 Avântul Cireşu 62 puncte, 3 Victoria Traian 55 puncte, 4 FC Urleasca 53 puncte.

Rezultatele înregistrate în etapa a 25-a:
Voinţa Găiseanca - Viitorul Galbenu 3-1
Avântul Mircea Vodă - CS Făurei 3-3
Avântul Cireşu - Dacia Berteşti 11-2
Recolta Tufeşti - Victoria Deduleşti 5-2
Sportul Chiscani - Victoria Cazasu 3-0
Victoria Traian - FC Urleasca 2-0
Unirea Măxineni - Tractorul Viziru 3-0
Categorie articol: 

Comentarii