Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viziteaza Brasovul cu voucherele de vacanta Chèque Vacances

Anul acesta, beneficiarii voucherelor de vacanta Chèque Vacances se pot bucura de un concediu accesibil in Brasov si in imprejurimile acestuia, avand acces la preturi speciale  de cazare la pensiuni agro turistice si la hotelurile afiliate retelei Up Romania. Exista motive multiple pentru care Brasovul este ales ca destinatie de vacanta: aer curat de munte, liniste, trasee montane deosebite, obiective turistice recunoscute international - Piata Sfatului, Biserica Neagra, Strada Sforii – cea mai ingusta strada din Europa etc.

Institutiile publice au bugetat pentru trimestrele II si III ale anului curent acordarea de vouchere de vacanta. Astfel, anul acesta, pe langa angajatii companiilor private si angajatii din sectorul public primesc o prima de concediu in valoare de 1.450 de lei, sub forma de vouchere de vacanta, ce pot fi folosite pe teritoriul Romaniei pentru achizitionarea serviciilor de cazare, masa, transport, tratament balnear si servicii de agrement. Ambele categorii de beneficiari se bucura de ofertele speciale ale partenerilor strategici Up Romania si pot folosi voucherele Chèque Vacances intr-o retea extinsa de agentii de turism acreditate, pensiuni, hoteluri si unitati de tratament sau agrement.

Voucherele sunt disponibile pe carduri, dar si pe suport de hartie, sub forma de carnete cu file individuale ce pot fi personalizate cu denumirea institutiei si cu datele angajatilor. Valoarea unui voucher este de 50 de lei sau 100 de lei, iar valabilitatea lui este de un an de la data emiterii. Asadar, cei care primesc voucherele luna aceasta le pot folosi pana anul viitor (in luna mai) pentru a-si planifica o vacanta in Brasov, atat in sezonul estival, cat si in cel de iarna, la ski. Cei care le-au primit deja de anul trecut, ar trebui sa se grabeasca sa le foloseasca.

Up Romania sustine turismul national si impreuna cu partenerii sai afiliati promoveaza o varietate de pachete turistice, de la hoteluri din lanturi internationale pana la pensiuni independente agro turistice, construite sub forma unor afaceri de familie.

 Iata 3 oferte de destinatii de pe Valea Prahovei disponibile prin intermediul voucherelor Chèque Vacances:

  1. Brasov

Cei care achizitioneaza servicii turistice cu voucherele Chèque Vacances la Hotel Ambient din centrul Brasovului au reducere de 5% la fiecare rezervare pentru anul curent. Se bucura de o panorama incredibila a orasului si au de parcurs doar cateva minute de mers de jos pana la Biserica Neagra, cel mai mare locas de cult in stil gotic din sud-estul Europei si pana la  Piata Sfatului, „inima” Brasovului.

 

  1. Sinaia

„Perla turistică a Carpatilor” – asa cum i se mai spune orasului Sinaia - este una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania, unde turistii se pot relaxa si plimba pe munte. In plus, Sinaia gazduieste Castelul Peles, unde orice vizita este o adevarata lectie de istorie.Vila Camelia din Sinaia este locul ideal pentru o iesire relaxanta. Oricine ii trece pragul se deconecteaza de la ritmul alert de zi cu zi. Utilizatorii voucherelor de vacanta Chèque Vacances care aleg acest loc de cazare beneficiaza pana la finalul lunii iunie de o oferta speciala: platesc doua nopti si stau trei. Pretul pentru o noapte de cazare este de 92 de lei pe noapte, iar oferta include si micul dejun.

 

  1. Timisul de Jos

La doar 3 km distanta de orasul Brasov, turistii se pot caza la Pensiunea Casa Anca din Timisul de Jos, unde, pentru inchirierea unei camere sau a intregii pensiuni exista o reducere intre 5% si 15%. Pensiunea dispune de sauna, teren de tenis/fotbal, gradina cu foisor si multe alte facilitati. De aici, se pot organiza excursii la Cetatea Rasnov, Castelul Bran, Canionul 7 scari sau Prapastia Ursilor.

 

Printre reprezentantii sectorului public care pot beneficia de vouchere Chèque Vacances se numara cadrele didactice, angajatii primariilor, ai consiliilor locale si judetene si ai directiilor subordonate acestora, angajaţii politiei locale si cei ai spitalelor municipale si judetene.

 

UP ROMÂNIA S.R.L., face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 19 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra AICI si descopera oferte speciale de concediu de care poti beneficia in Romania utilizand vouchere de vacanta Chèque Vacances.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii