Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viorica Dăncilă nu intră în turul 2. Şi bine face

Dragi prieteni, am ajuns şi la finalul campaniei electorale în care nu s-a întămplat nimic. În afară de învestirea Guvernului Orban, dar asta nu are legătură cu campania electorală.

Nu a fost nici măcar o dezbatere electorală. A încercat Europa FM să facă ceva în acest sens, însă din câte ştiu eu la ora asta (joi, ora 16.28) confirmaseră prezenţa numai 3 candidaţi: Dan Barna, Theodor Paleologu şi Mircea Diaconu. Cică urma să vină şi Kelemen Hunor, ceea ce e ok, numai că eu, unul, voiam să îi văd pe alţii la treabă. În special pe Klaus Iohannis.

Mă bucură faptul că Dan Barna, care s-a arătat dispus să aibă confruntări electorale cu orice candidat, se va duela în cele din urmă cu Paleologu, care poate nu e băiat rău, dar îl strică anturajul. Mai exact, Băsescu. Pentru că, să nu ne mai ascundem după deget, Paleologu este prelungirea inutilă a lui Băsescu.

Să lăsăm însă lucrurile astea şi haideţi să ne prefacem îngrijoraţi de viitorul candidatului PSD, Viorica Vasilica Dăncilă, care nu va prinde turul 2. O să mai aibă V.V. Dăncilă de muncă de luni încolo?

De unde ştiu eu că Dăncilă va fi istorie, de luni încolo? Păi, e simplu: nici măcar PSD-iştii nu vor vota cu Dăncilă.

Eu încă mai sper că vom avea un tur doi între Iohannis şi Barna, ca să simţim şi noi că au fost alegeri prezidenţiale în România. (Cetăţeanul Surmenat)
Categorie articol: 

Comentarii